Tekstarit: Onko uusi taideteos turvallinen?

Miksi Hamina on sulkenut urheilukentän salin? Onko sen aukipitäminen ylivoimainen menoerä kaupungille? Sali on vielä kultenki käyttökelpoinen.

Sanna Marin jakaa leväperäisesti rahaa jonka valtio on lainannut. Tämän lainan maksaa pieni- ja keskituloinen palkansaaja, verojen kautta, jotka tulevat rajusti nousemaan.

Kertokaa joku, miten se parturi-kampaaja toteuttaa turvaetäisyytä, kun leikkaa riskiryhmän ikäihmisen hiukset, ilman minkäänlaista kasvomaskia? Siinä lähietäisydellä henki suoraan syliin. Nyt meitä syrjitään, ei kelpaa koyhän sairaan eurot.

Miä olen käyttäny semmosta kuonokoppaa sillon kun tehtaalla piti paineilmapillillä putsata huuvaa, kauhea pöly nousi. Parturilla kuuluis olla semmonen.

Hallitus lähti nyt Italian tielle. Toivottavasti ymmärtävät ottaa lainat Saksan ja Ranskan pankeista, jolloin EU saattaa auttaa meitä hädän hetkellä.

Onko tämä uusi taideteos turvallinen? Jokaisella työmaalla olisi tämä alue varoituspuomilla suojattu, ettei sivulliset pääse vahingoittamaan itseään, varsinkin kun näppäräsormiset saa levyt putoamaan. En toisi lapsia lähelle.

Ruosteiset pellinpalaset keskeisellä kauniilla paikalla eivät puhuttele vaan ärsyttävät rumuudellaan. Tarvitaanko moisen toteutukseen kuvanveistäjän koulutus?

Veneilijä, tuo autosi Hovinsaaren rantaan. Saat pysäköidä kaupungin nurmikolle, vaikka grillipaikan viereen ja voit ajella pitkin jalkakäytäviä.

Se sitten Kari Lindberginkatu on saanut uuden päällysteen. Hyvää työtä! Kiitos Haminan päättäjille!

Aamu-uimarit unohdettu Kotkassa. Kaikki uimaan kahdeltatoista on hölmön touhua. – Aamu-uimari