Tekstarit: Kiky-kyykytystä ei pidä noteerata ollenkaan palkkaneuvotteluissa

Villiviinifanien on syytä muistaa, että kasvi hakee vettä sieltä, mistä se sitä helpoiten saa, usein siis seinän vierustan salaojista, tukkien ne. Niin on kosteusvaurio tyrkyllä.

Vihervasemmistohallitus nostaa voimakkaasti asumisen kustannuksia. Tämä on raippaa pieni ja keskituloisille. Seuraus on asumistukien kasvu peruseläkkeen saajille. Tarkoitus on kierrättää tukiraha puolueiden asuntosijoituksiin ja alentaa ostovoimaa.

Herranen aika sentään. Mitä teki joulupukki sortseissa keskellä kesää kiinalaisten matkanjärjestäjien tutustumisvierailulla.

Haminan "viisaat ihmiset" osaavat jonkinasteisen juonimisen vähän liiankin hyvin? Lautakunnat lakkautettiin ja näin saatiin "ei-sopivat" henkilöt syrjään. Valtuutetuista valikoitiin valiokunta. Onhan tätä valveutunutta joukkoa helpompi muokata johtoportaan mielen mukaiseksi. Näin ne hommat hoituu. Vielä mitä? Liput liehuu, mutta muuten menee päin tankoa. Maksuista ”sovitaan myöhemmin”. – OHO!

Australian esimerkki olla ottamatta laittomia siirtolaisia, on esimerkki EU:lle siitä, millä hukkumiset Välimerellä loppuvat. Pelastus operaatiot vain pahentavat asiaa eivätkä tuo ratkaisua.

Kiky-kyykytystä ei pidä noteerata ollenkaan palkkaneuvotteluissa, koska EK pitäisi sen poistamista palkankorotuksena. Viiden prosentin palkankorotus on kansantaloudelle välttämätön, jotta kotimainen kysyntä korvaa viennin hiipumisen.

Sotilasammatti ei sovi ihmiselle, ei miehille eikä naisille. Armeijassa koulutetaan tappamaan ihmisiä ja tottelemaan nöyrästi tappokäskyjä ja siinä samassa olla valmis myös tapattamaan itsensä. Tähän ei ihminen alistu, jos siltä ei saada jo alokasaikana vietyä omanarvontuntoa möykkäämisellä ja huutamisella.

Vinkki meille, jotka kaiken osaamme. Kun oikein "ketuttaa osaamattomien päättäjien toilailut", tai joku muu asia, niin kirjoita ihmeessä mielipiteesi paperille, tai johonkin. Lue tarinasi ja korjaile, jos siltä tuntuu. Lue vielä ja tuumaile – lue vielä kerran, mutta älä lähetä! Eikös vaan paineet jo vähän laskeneet? Kannattaa kokeilla!

Puhutaan työllisyysasteen nostosta. Motivoidaanko työllisiä nostamalla veroja ja jakamalla vastikkeettomia työttömyys- ja sosiaalikorvauksia?

Luetuimmat

Uusimmat uutiset