Tekstarit: Lasten kanssa meno jatkuu kuin ennen koronaa

Koronaa ja sen uhkan välillisiä vaikutuksia on markkinoitu sosialistimaan kaltaisen aivopesun lailla, vieläpä varsin menestyksekkäästi. Sitten asiasta tehdään mielipidekyselyitä. Vastaus on aivan varmasti halutunlainen. Mitkä kummassa ovat motiivit ja kuka kuvittelee olevansa yhtälön voittaja?

Hävittäjiä ei ole Suomeen tuomassa naapuri, vaan Amerikka, jonka napinpainalluksella ne lentävät tai eivät lennä. Että siinä olisi ne omat hävittäjät.

Lentäjä

Tekstarissa ehdotetaan hävittäjähankinnasta luopumista ja korvaamista vuokrahävittäjillä Ruotsista. Tämä ei kyllä toimisi. Jos Suomi joutuu kriisiin, joutuu Ruotsikin ja tarvitsee muun muassa kaikki kynnelle kykenevät hävittäjänsä oman maansa puolustamiseen.

Timppa

Lasten kanssa meno jatkuu kuin ennen koronaa. Koulussa kaikenlaista köhijää, mutta lapsi kouluun vain. Harrastuksissa hurja kyykytys ja höykytys kun ovat 2 kuukautta lorvineet, muka. Turvaväleistä ei tietoakaan. Toisten eritteissä möyritään pitkin harjoituspaikkoja kuin aikoinaan intissä.

Hallitus on tehnyt hyvin sitä, mitä se osaa: jakaa rahaa. Edessä on kohta kovat ajat. Asioiden pallottelu ministeriöstä toiselle ja virkamieheltä toiselle on hupaisaa. Yksinkertainen suomalainen hurraa.

Koronauutisia maailmalta. Meksikon presidentti kuulemma odottaa, että Trump alkaisi jo pikaisesti rakennuttaa sitä maiden välistä aitaa...

Ei juhlamieli itseltä mennyt , vaan paha olo tuli pyykkien laittajan puolesta, joka ei kunnioittanut juhlapäivää. Sorry!

Kiitos sille taholle, joka aloitti Suurniityn alueen raivauksen. Nyt on karsittu kunnolla. Istutukset ovat olleet komeita, mutta hoito kerran 10 vuodessa ei ihan riitä.

Joka kevät sama harmi. Miksei Suomesta saa miesten paitoja kokoa XXL. Täytyy olla järjestelykysymys ja halu. Monet kärsivät turhan takia.

Voi-voi. Kyllähän nykypäättäjät jotain ovat puuhailleet, esimerkiksi hoitaneet hyvin koronatilanteen.

Tyytyväinen nykyiseen päättäjiin