Tekstarit: Avaa hedelmäpussit vetämällä pussin kantokahvoista eri suuntiin

Ottakaa nyt ne hiekat pois Kotkansaarelta Mussalon satamaan vievältä pyörätieltä, toiset kohdat aivan hiekassa esim. Norssin silta jne. – Närkästynyt pyöräilijä

Ihmetyttää ja hävettää! Kävin Haminan Tarmolassa illalla kävelemässä. Vastaan tuli kolme kertaa koiran ulkoiluttajia. Lenkkipolulla on kilvin kielletty koirat. Miksi asia on niin vaikea ymmärtää? Se, että mopo- ja mönkijäjengit tuhoavat rallillaan polun on ymmärrettävää. He ovat vielä lapsia.

Kriisiviestinnän pitää olla selkokielistä eikä poliittista slangia sivistyssanoineen. Tieto pitää saada perille myös selkouutisia kuunteleville. Paatero avustajineen voisi tämän opetella.

En saanut mistään käsidesiä. Koskenkorva haisee etenkin väärinkäytettynä. Ostin Eau de Colognea. Nyt tuoksutaan.

Sirpa Paatero on menettänyt todellisuudentajunsa. Hän istuu hallituksessa, jonka tärkein tehtävä on tällä hetkellä tehdä kaikkensa koronan vähentämiseksi ja estämiseksi. Sen sijaan ministeri Paatero kuitenkin liputtaa 200 000 henkilön heinäkuun meripäivärientoa. Mm. samaan aikaan pidettävät Tokion olympialaiset perutaan. Härskiä pinnojen keräämistä, eikä esimerkillistä ministeritason viestintää. – Ellu

Haloo, voisiko kaupunki vähän avata "virheellistä tasemerkintää". Miten se juuri nyt ns. löytyi? Nukkuivatko tilintarkastajakin vai mistä oikein kyse? Kyllä asukkailla oikeus tietää. Kotka on niin salamyhkäinen paikka ja tiedottaminen huonoa. Nyt avoimuutta ja ajoissa!

. Upean nopeaa reagointia Kymsoten päättäjiltä koronan suhteen, hyvät on opasteet Koksin pihalla ja tiedotusta jaettu somessakin. Tsemppiä hoitohenkilöille koronataistoon, pysykää terveinä, teitä tarvitaan.

Montako koronavirustapausta on Googlen työmaalla? Työntekijät ovat kansainvälistä porukkaa. Salaperäisyys verhoaa hommia ja vaitiolovelvollisuus on kaikelle.

Montako euroa kotkalainen yksineläjä maksaa kunnallisveroa kaupungille 30000:n vuotuisesta ansiotulosta ja paljonko ainoastaan pääomatuloa saman saava? Vai maksaako pääomatuloa saava mitään? – Tiedonhaluinen

Ministeri puhuu Meripäivistä, jotka ei nyt ole päällimmäisiä asioita. Nyt pitäisi keskittyä kuntien kriiseihin, siinä on kyllä työsarkaa tarpeeksi.

Ihmettelijälle: Siksi meidän vanhojen tulisi pysyä kotona, koska jos sairastumme, niin meillä on suurin mahdollisuus päätyä tehohoitoon ja sairaalat on pulassa, koska laitteita on rajatusti ja kuolemanriski kasvaa myös nuoremmilla, jos kapasiteetti ei riitä.

Onneksi koronavirusepidemia tuli nykyisen hallituksen aikana eikä edellisen. Kansa olisi jätetty oman onnensa nojaan ja rahat pumpattu yrityksille ja niiden omistajille. – Pekka

Avaa hedelmäpussit vetämällä pussin kantokahvoista eri suuntiin. Lopettakaa sormien nuoleminen. – Huolestunut

Suomi on ollut veropakolaisille ja tuhansille muille etelään muuttaneille paska maa. Nyt halutaan tänne takaisin kaikin konstein. – HS

Ministereiden ja muut erityisavustajat töissä edelleen isolla palkalla. Koronaakohan ne pelaa? – HS

Pyhtään kunnalla menee niin hyvin, että tappiotkin selitetään voitoiksi. Verso on jo unohdettu?

Vielä kerran: Mitä useampi yli 70-v. uhmaa eristystä, sitä useampi heistä sairastuu, ja iän vuoksi sitä useampi heistä joutuu tehohoitoon. Tehohoitopaikkoja on rajallinen määrä, joten pian sairaalat joutuvat arpomaan, kuka saa hoitoa ja kuka saa kuolla. Pysykää kotona!

Älkää nyt hyvät ihmiset lenkkeilyä lopettaako, etenkään riskiryhmäläiset! Metsiköissä ja lähiöiden poluilla yms. saa ihan väljästi kävellä. Ulkonaliikkumiskieltoa ei ole.

Miksi asioista ei saa kirjoittaa niin kuin ne on? Sekin on tosiasia, että hallitus ei puuttunut matkailuun ajoissa. Antoi ison bisneksen pyöriä. Raha ratkaisi tämänkin.