Tekstarit: Kuinka paljon Haminassa turhia johtajia ja viranomaisia?

Sain vihdoinkin väännettyä itseni katsomaan Oiva Toikan lasilintu-kokoelmaa Kasper-salissa. Kyllä kannatti!

Hovinsaari oli ennen veneilijöiden kaatopaikka. Nyt rantaa koristaa lahoava valkoinen autoromu. Honda tms.

Jos Kotkasta on ehdittävä aamukoneeseen kentälle, pitää ensin mennä Kouvolaan päästäkseen junaan. Bussivuoroja ei ole. Rantaradan kautta olisi jo melkein perillä.

Matkamies

Arvoisa vihervasemmisto. Nyt on aika ottaa henkilökohtainen vastuu ja adoptoida orpolapsia Kreikasta. Suomi ei ole eikä ole ollut siirtomaavalta. Miksi Ohisalo puhuu Suomen valtion vastuusta Afrikasta, vastuu kuuluu entisille ja nykyisille siirtomaaisännille.

Kuinka paljon Haminassa turhia johtajia ja viranomaisia? Sieltä pitäisi alkaa karsiminen. Veronmaksajat joutuvat siitä kärsimään.

Kotkassa osteopaatin aika on 45 minuuttia, mutta todellisuudessa aika on 35 minuuttia. Siitä silti täysi hinta 75 euroa.

Torstaina kolme penkkariautoa Mussalontiellä, viimeisestä autosta heitettiin roskat mehutölkkiä myöten tien varteen. Todellisia älyn lahjoja lava täynnä.

Kun 100 000 työntekijää on poissa töistä 10 päivää mielenterveyssyistä, se on miljoona työpäivää. Jossakin on jokin vika.

Pikku Kallen piti kirjoittaa aine: Mitä opettajat tekevät. Kalle kirjoitti: Ope opetaa. Opettaja sanoi, että pitää kirjoittaa enemmän. Kalle kirjoitti Ja kiusaavat opilaita.

Langinkosken koulun kohdalla olleet abit. Vaarallista heittää karkkia ajotielle. Lapset olivat vaarassa. Piha olisi ollut parempi paikka.

Entinen VVO maksaa taas ay-liikkeille kymmenien miljoonien verovapaat osingot. Rahat on kerätty ihmisten asuntovuokrissa. Härskiä toimintaa.

Pyhtään Siltakylästä puuttuu nyt hyvä kahvila ja lounaspaikka. Myös kunnon huoltoasema, nyt ei saa edes ilmaa renkaisiin – onkohan näitä palveluja kaavoitettu?