Tekstarit: Abi haluaisi lukea rauhassa yo-kokeisiin - Kaikki Kotka-Karhula-Hamina-alueen kirjastot ovat kiinni

"Onko tällä kertaa tilattu Rekry-bussi Kotkan seudulta Uudenkaupungin työmarkkinoille? Viimeksi Kaakonkulma jätettiin huomioimatta vai ei haluttu tarjota mahdollisuuttakaan? TE-toimisto hereille, Länsirannikko rulettaa!"

Vai viellä ihme, että Suomessa syntyvyys vaan jatkaa laskuaan. Vielä näytettävissä kotimaisissa ohjelmissa ei näytetä muita sankareita kuin "mitä saa sanoakaan" -heppuja. – Napakymppi

Hyvää naisten päivää äidit, mummot ja tyttäret. – Yks mummo

Persut saivat hallituksessa aikaan tiukennuksia pakolaispolitiikkaan. Tuula Haatainen, Antti Rinne ja SDP lupaavat avata rajat ammolleen. Ruotsi kohta pulassa Donald Trump panee viennille stopin ja maa täynnä elätettäviä pakolaisia.

Nyt, kun Kantasataman outlet-hanke on jäätynyt lähtöruutuun, vaihdetaan paikkaa ja katetaan koko Sibeliuksenpuisto lasikatolla ja pienyrittäjiä sen ympärillä olevat kivijalat täyteen. Tulee luonnollinen yhteys myös Pasaatiin. – Pekka

Kuuntelin kioskilla järkyttyneenä, kun eräskin mummo pisti veikkauspeleihin 176 euroa. Ei ihme, että eläke ei riitä ruokaan.

Demareiden valtiovarainministerin puuttumattomuus eläkeläisten epäoikeudenmukaiseen verotukseen ja puuttuminen ökyrikkaiden varallisuusveron poistoon, oli köyhien ja eläkeläisten puolueen edustajalta vastenmielinen teko.

Kymmenen vuotta olen ostanut paikalliselta kalakaupasta kalat. Hyviä ovat olleet, eivät ole maistunut lipeältä. Toista on isojen markettien Norjan lohet, missä lie Chilen ja Thaimaan kautta koukkaavat, ennenkuin ovat kalatiskeillä.

Älkää leikkikö ihmisten elämällä.Tietämäni mukaan monet kuolevat, kun eivät saa ajoissa hoitoa. Suunsoittajat pelaavat itsekästä valtapolitiikkaa

Abi lukisi yo-kokeisiin, mutta kaikki Kotka-Karhula-Hamina-alueen kirjastot suljettuina. Kiitos vaan tuesta, hienosti otatte huomioon meidät nuoret.

Minulle ilmavoimien juhlapäivä oli mm. hienoa taitolentoa. Ja muistutti, että tänne hyökkääjää vastaan on varauduttu. Sekä yksin että yhdessä.

Hyvää naisten päivää äidit, mummot ja tyttäret. – Yks mummo

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.