Tekstarit: Oikeuksien lisäksi on myös velvollisuuksia

Paljon puhutaan ihmisten oikeuksista, mutta miksi ei samalla kerrota, että on myös velvollisuuksia? Lapsesta lähtien vain oikeuksia?? Ihmisoikeudet on kokonaan toinen, mutta tärkeä asia.

Miksi suomalaisten ja eurooppalaisten miesten pedofiililomat Thaimaassa hyväksytään ongelmitta. Ketään ei tunnu vaivaavan se, että siellä käydään tekemässä pikkupojille vaikka mitä pervoa.

Lähihoitaopiskelijat ottavat käytösmallin käytännön työharjoittelujaksolta! Koulu puhuu empatiaa ja ja hyvästä hoidosta, mutta käytännön työharjoittelussa sairaaloissa yms. potilasta ei kunnioiteta. Kiire kansliaan istumaan. Kokemusta on!

Iäkkäiden ja sairaiden oikeusistuntoja pitää lain avulla säätää kohtuullisiksi, kun terve harkintakyky ei toimi

Minusta itsenäisyys päivän kohokohta oli,kun tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Jenni Haukio astelivat Tuomiokirkoon jumalanpalvelukseen.Vastaanottopuheen kuultuaan istuutuivat! Suomessa on aito ja viisas koko kansan presidentti!

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat