Tekstarit: Ovatko hoivakotien vanhukset priorisoitu hammashoidon ulkopuolelle?

Eikö FC KTP:lla ole varaa parempiin puolustuspään pelaajiin? Korkeintaan kakkosen pelaajia! Ikävää, mutta totta. Ei taida seura pelata kovin montaa nollapeliä? Täytyi kirjoittaa, sorry vaan!

Antti Rinteen hallitus nelinkertaisti korkeapalkkaisten valtiosihteereiden määrän ja lisäsi avustajien määrän 60:en. Näin järjestettiin mm. keskustan vaaleissa pudonneille edustajille neljän vuoden suojatyöpaikka. Tämä on poliittista korruptiota.

Kovasti on Hovila mennyt alaspäin viime vuosina. Ehkä röttelöinen ympäristö ei kannusta raittiuteen.

Exodus Gods and Kings on hyvä. Sukeltajat tekevät vieläkin löytöjä merenpohjasta ja videon mukaan Siinailla seisovat vieläkin alttarit ym. patsasjäännökset.

Eduskunnassa 11.6. Vain perussuomalaiset vastustivat toimia, joilla nostetaan asumisen kustannuksia. Koko hallitus ja oppositiossa kokoomus ovat nostamassa kiinteistö- ja energiaveroja, jotka iskevät keski- ja pienituloisiin.

Antti Rinteen hallitus pitää asumista haittana, koska ohjaa haittaverot asumiseen.

Eipä ollut yllätys, että poliisi ei aloita tutkimuksia Nordean rahanpesujutussa, kun kyse oli venäläisestä rahasta!

Ovatko hoivakotien vanhukset priorisoitu hammashoidon ulkopuolelle? Toukokuussa suuhygienisti kävi läpi kaikki hoivakodin asukkaat. Omaistani ei kehotettu menemään hammashoitolaan. Nyt kuitenkin ilmeni, että hänellä on 7 hampaassa paikkausta vaativa reikä! Kyllä hammashoidon ammattilaisen on täytynyt se nähdä. – Kuolemako hoitaa asian?

Eikö poliisi uskalla puuttua mopopoikien ja muiden "rinkulan tekijöiden" häiriköintiin? Vähilläkin voi jotakin tehdä, jos tahtoa on. Onko poliisikin piittaamaton?

Antti Rinteen hallituksen lisärahan turvin Lapin poliisipartion toinenkin konstaapeli saa oman huomioliivin, ettei tarvitse kekkaloida liikenteen seassa henkensä kaupalla.

Vai Trump isänmaansa asialla? Kyllä se tahaton koomikko on ihan muuta kuin Amerikan pelastus. Putinin tyttöjen kanssa pissaleikkivä pelle ajaa kauppasodillaan kaiken sekaisin.

Kymsote tekee hoitoon pääsyn lian vaikeaksi. Sairaille tehdään olo mahdottomaksi. Vähennetään vähästä. Tehdään elämä kestämättömäksi.