Tekstarit: Työttömät ei ole samanarvoisia - Toiset lomailevat puolison rahoilla ja toiset tekevät pakkotyötä karenssin välttämiseksi

Varsinainen kyläkauppa. Ulko-ovi aina tuuletus asennossa. Ennen parisen sataa asiakasta päivässä. Nyt kärpänen sisään ja ulos. EU-tuki, onko järkeä

Miksi Kotkan Metsolan rannan veneluiska on suljettu ketjulla? – Satunnainen käyttäjä

Ylen asiantuntijat selostivat miesten varmaa kävelymitalia. Naisten Tia Kuikkaa tuskin mainittiin. Kuinka kävikään?

Petteri Orpo (kok.) taputti, kun Trafin johtaja katsoi rahapussiaan ja sanoi "autovero ei ole vielä kipurajoilla". Entä pienipalkkainen duunari taikka eläkeläinen?

Heti, kun ilmat viilenevät, alkavat takkojen polttajat terrorisoida raikasta ilmaa! Viekää pahvit ja paperit kierrätykseen niinkuin muutkin!

Suomen virallinen lippu on sinivalkoinen ristilippu. Vasemmisto vastusti aikoinaan tämän lipun hyväksymistä. Haminassa tuntuu olevan omat, (Kimmo Kiljusen sd.) liputusohjeet. On punainen leijonalippu ja sinivalkoinen leijonalippu (sotalippu). Millä päätöksellä haettu poikkeamislupaa ja miksi? 100 metriä ja 100 selitystäkö?

Eivät ole työttömät samanarvoisia. Toiset hyvätuloisten puolisot lomailevat työttöminä ulkomailla ja kylpylöissä, kun toiset työttömät tekevät pakkotyötä tai tulee karenssi jos pakkotyö ei miellytä!

Haminassa taloyhtiö elänyt vuosikymmeniä veronmaksjien siivellä Satamakadulla. Nyt alkaa valituskierre, kun kaupunki haluaa, että osakkeenomistajat vastaavat itse kuluistaan ja remonteistaan.

Onko Jukka Poikolainen tosiaan sitä mieltä, että Suomeen mahtuisi 65 miljoonaa asukasta?

Suomen viljelijä ollut vuosia pulassa. Kauppa julistaa: halpuutimme hintoja. Sama sanottiin ennen: tapa talonpoika päivässä.