Tekstarit: Antakaa mopopoikien päristellä. Kyllä se ennen pitkää loppuu

Poliisikoulun pääsykokeiden painotuksen siirtyminen lähinnä esseen kirjoittamisen hallitsemiseksi rajoitti ja sulki paljon innokkaita poliisiksi halukkaita pois kokeen tullessa hylätyksi. Se toki lisäsi sukupuolten tasa-arvo,a mutta kaikki naiset eivät ammatista ole kiinnostuneet.

Eipä näy poliiseja Haminassa, vaikka meno ja meteli on kuin "villissä lännessä". Onko se Tokmannin bussipysäkki ainut "sallittu" valvontapiste? Viritetyt ja kilvettömät menopelit kilpailevat taitoajossa ja häirinnän määrässä. Tekevätkö ne "vähät poliisit" aina niitä "tärkeämpiä hommia"? – Seli seli!

Mitä heikompi ja kouluttamattomampi ministeri, niin tarvitaan yhä enemmän apujoukkoja, neuvonantajia ja avustajia! Valtahan on siirtynyt virkamiehille, jotka ministerin päätä kääntävät! Olisikohan nähtävä näin?

Jo riittää psykiatriassa hoitolaitoksissa psyykkaaminen ja muu kiusaaminen. Tällainen hoitaja tarvitsisi itse hoitoa. Vai saako itse tyydytystä.

Antakaa mopopoikien päristellä. Kyllä se ennen pitkää loppuu. Tiedä mitä " räikkösiä" heistäkin vielä tulee. – Mopopoika 50 vuoden takaa

Porvarihallitus nosti asiamenot ajavan työttömän tai eläkeläisen ajoneuvoveroa 100 euroa/vuosi. Antti Rinteen bensaveron korotus tekee vain kohtuulliset 20 euroa vuodessa, mutta silti kauhea napina!

Kotkan Puistotiellä suorastaan laitonta työtapaa, kun hiekka- ja kivipölyä lentää ilmaan paksuna pilvenä kaivinkonetyössä, ilman kastelua! - Astma

Mikähän epävirallinen mökkikylä on Tavastilan metsässä kaasulinjan takana. – Harhautunut suunnistaja

Eivätkö kaikki lapset ole samanarvoisia? Heikko lasta aletaan syrjiä. Näin kävi pienelle pojalle, joka tarvitsi tukea ja apua. Tällaista ei enää pitäisi olla. - ¬Äiti