Tekstarit: Haminan muutosjohtajan kommentit urheiluakatemiasta saavat harkitsemaan haminalaisen urheilevan perheen muuttoa Kotkan puolelle

Hankkikaa jo viimeinen ne heijastinliivit, keneltä ne vielä puuttuvat! Mustia jalankulkijoita ei erota liikenteestä varsinkin, jos pyryttää ja on huono näkyvyys muutenkin! Taas meinasin juosta yhden yli!

Kiitos Huutjärventien kevyenliikenteenväylän hyvästä talvihoidosta. Autotie on sen sijaan huonosti hoidettu. – Pyöräilijä

Kyllä on ikävää epälojaliteettia Kotkan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Nina Braskilta (sd.) ja valtuuston puheenjohtaja Marika Kirjavaiselta (kok.) Esa Sirviötä kohtaan. Kaupunki ei kestä tällaisia puheenjohtajia! Näin ei voi jatkua! Heti vaihtoon. Hävettää tämä kaksikko!

Maajussitkin joutuvat maksamaan eläkemaksuja MELAan. Maksu on pakollinen, mutta hiukan pienempi kuin muilla yrittäjillä. Tiedoksi kateelliselle palkansaajalle.

Tsemppiä Esa Sirviö. Kova paikka demarimafialle, kun kaupunginjohtaja ei olekaan heidän miehiään.

Hyvä Sirviö, että heitit johtoryhmästä ulos poliitikot. Järkevää johtamista.

Toivottavasti vaikkapa hevosmiesten tietotoimisto selvittäisi, kuka Kotkan johtava virkamies heittelee puukkoja kilven takaa. Tätä ei enää!

Kyllä varmaan tuhat miljoonaiset Kiinan ja Intian kansat kiittäisivät suomalaisia, jos lakataan saastuttamasta maailmaa aaton hautausmaakäynneillämme. – OMG

Aikoinaan oli TV:ssä hupiohjelma Valehtelijoiden klubi. Kokoomuksen "käenpoika" siniset olisivat oiva lisä tähän ohjelmaan. Jari Lindströmillä pokka pitää kaiken tämän jälkeen, hakea mandaattia äänestäjiltä?

Kotihoidon johto ja päälliköt antavat ja lupaavat Internetin kotisivuillaan palveluistaan ja toimintatavoistaan eri kuvan, kun käytäntö. Poikkeuksiakin on.

Nyt siis alkoi jälleen kaupunginjohtajan vastainen parjauskampanja. Miten ihmeessä tänne voi tulla johtavaan asemaan, kun kaikkitietävät kylävaltuutetut pitävät osaamistaan parhaana? Tulokset puhuvat ihan muusta.

Kaupunki suosittaa palkollisiaan ottamaan "virkavapaata". Eli " löysää" väkeä liikaa. Olisiko nyt yt:lle tilaus ja uskallettava alkaa perkaus? Ei kuitenkaan sosiaalityöstä ja hoivasta vähennystä enää.

Vuonna -11 uudistettua kaivoslakia arvostellaan kovasti muun muassa vihreiden toimesta. Ja kukapa oli ympäristöministerinä silloin, kun laki hyväksyttiin. Vihreiden Ville Niinistö. Ihan vaan muistin virkistämiseksi.

Kiitos Haminan muutosjohtajalle kommenteista koskien urheiluakatemiaa. Saa harkitsemaan haminalaisen urheilevan perheen muuttoa Kotkan puolelle.

Milloin ja miksi palkansaajan ja työväestön tulisi olla valtiovallan erityisessä suojeluksessa? Paremmassa asemassa, kuin toiset? Montako euroa tai senttiä "rikkaat" sinulta ottivat? Asioiden vääristely saisi jo loppua.

Voisiko kaupunki perustaa Mussalon koirapuiston paikalle omena-, päärynä-, kirsikka- ja luumupuupuiston, jonka satoa kaupunkilaiset voisivat hyödyntää. Ja samalle alueelle auringonkukkapellon, mistä voisi hakea kukkia. Kuten Helsingissäkin on.

Luetuimmat