Tekstarit: Sää ei estä esteettömyyttä, vaan se, miten reagoidaan

Digitaalinen suuntaus yrityksissä ei ole huvin takia, vaan että saadaan kustannuksia alas ja väkeä pihalle. Työtön yrittää elää ilman silmukkaa ja valtio leikkaa.

Eivät ne jarruvalot ole ongelma, vaan kotkalainen liikennekulttuuri, joustamattomuus. Rampilla ajetaan kuuttakymppiä Jumalniemeen, vaikka toiset yrittävät päästä moottoritielle 100 km/h. Hyväntuulentiellä jurrutetaan alinopeudella ja kytätään muita. Jarruvalokeskustelu on oiva esimerkki siitä, miten kaikki katsovat asiaa vain omalta kantiltaan.

Jarruvalojen vilahduksia säikkyvien pitäisi pysyä poissa liikenteestä tai ainakin pitää turvaväli. Jatkan edelleen vakionopeussäätimen päältä pois ottoa niin kevyellä jarrupolkimen painalluksella, että nopeus ei siitä syystä käytännössä hidastu vaan moottori hidastaa.

Sää ei estä esteettömyyttä, vaan se, miten reagoidaan. Jos uskotaan ihmisten pääsevän kyllä hangista läpi, jätetään vammaiset taas huomioimatta.

Karhulan tulevassa kirjastossa tehdään ilmastointiremonttia. Koneellinen tehostettu ilmanvaihto johtaa vanhassa rakennuksessa usein sisäilmaongelmaan.

Isäntämaasopimuksella Suomi luovuttaa alueensa Naton hyökkäysalustaksi ja sitoutuu avustamaan kaikin keinoin Naton offensiivia. Pitää lukea sopimus, eikä luulla vaikka se onkin hyväksytty englanniksi vastoin Suomen lakia. Hyökkääjänä oltiin 1920 ja 1941. Waldemar Erfurthin päiväkirja 1941 on faktaa, ei väärennys.

Haminassa ei kohdata. Vero, Kela, poliisi, linja-auto asema ym. palvelut alasajettu. Olisi luullut, että sosiaalipalvelut olisi löytäneet vuokratilat keskustasta mm. poliisilaitokselta. Kaikkiko Kotkaan?

Suot ovat luonnon omia vedenpidätysrakenteita. Niitä tarvitaan yhä enemmän, kun sateisuus lisääntyy ilmaston muuttuessa. Turpeen poltto lisää ilmakehään hiiltä, joka suossa on pitkäaikaisessa varastossa.

Kun hallitusta kuuntelee, syynä Suomen velkaantumiseen ovat työttömät, jotka eivät halua tehdä ilmaista työtä. Ja köyhien ihmisten saamat sosiaalietuudet! Mutta maahanmuuttajien lisääntyvät kustannukset.

Aktiivimalli on tehty työttömyystilastojen kaunistamiseksi, ei työttömien työllistämiseksi.

Miten on mahdollista, että yksi kansanryhmä eli kansan poispotkitut kansanedustajat, tai muutoin päivähoidosta pois jääneet voivat saada erityiseläkettä. Mihin perustuslain pykälään se perustuu? - Köyhä

Kiitos, että vanhempainvapaa säilyy ennallaan. Se on lasten ja vanhempien kannalta paras ratkaisu, jota on puoltanut asiantuntijalausunto. Lapsen arvosta, eikä " tasa-arvosta".