Tekstarit: Jäitä hattuun Tomi Purovaara. Eiköhän ne jääjuhlat ole Lapin juttuja.

Omakehu haisee Jäppilästä! Varsinkin kommentti työttömistä.

"Mopot häiritsevät"? Kyllä kyllä, mutta se on onneksi vain pieni vähemmistö, jotka pitävät tätä häirintää yllä. Miksi poliisi selittelee? Tarkkailua (siviiliautolla) ja lappua kouraan, niin hommat hoituvat. Kyllä kai lasten vanhemmillakin on joku vastuu jälkeläisistään, vai onko se "tekotapa" ainoa kiinnostava asia?

Maalla ei saa ajaa ilman ajokorttia, mutta miksi vesillä saa? Kummallista.

Startupit ja mentorit työskentelevät workshopeissa ja mentorointi sessioissa? Tämä kai selvää! Keskiviikko 31.7.

Jäitä hattuun Tomi Purovaara. Eiköhän ne jääjuhlat ole Lapin juttuja. Kotkan seudulla meren jäätyminen ja lumentulo vaihtelee vuosittain niin paljon, että melkoisella riskillä sellaisia jäämeripäiviä järjestettäisiin. Katsele nyt rauhassa vähän aikaa ja perehdy.

Nato väänsi Venäjän syyksi senkin, että USA irtisanoutui ydinsulkusopimuksesta siksi, kun Kiina ei ole siinä mukana. Natolla on kolme kertaa enemmän sotakalustoa Itämerellä kuin Venäjällä, vaikka ei Suomen uutisoinnin perusteella uskoisi, kun se tarkastamatta faktoja syöttää kansalle suoraan Naton propagandaa.

On se vähintäänkin outoa, kun ”tankokaupungin” luottamushenkilö kirjoittelee mitä sattuu ja julkisesti kyseenalaistaa valtakunnantason päättäjien toimintaa ja menettelytapoja. Ps. Ei kai se juna nyt vielä tulee?

Venäjä höllentää viisumin saantia suomalaisille. Suomi kiittää naapuria kiristämällä Venäjän kansalaisten viisumin saantia vaatimalla 3 kuuden tiliotteet, palkkatodistukset, matkasuunnitelman kirjallisena ja sitovat majoitusvaraukset. Kauankohan Venäjän pinna kestää moista törkeyttä?

Terveyskeskuslääkäreillä pitäisi olla sihteerinä sairaanhoitaja. Lääkärillä aikaa enemmän potilaisiin.

Hyvä, Korjus myönsi osuutensa Välähdyksen loppusuoran laukalle. Ei siten himmentänyt Välähdyksen kysyntää siitosmarkkinoilla! Välähdyksen kiriherkkyys ja nopeus on ne hyvät geenit, kun yksittäiset lähdöt/voittosummat on tulevaa ravibisnestä!

Minun mielestä kalakauppa on yhdyssana ilman tavuviivaa, koska kala ja kauppa ovat kaksi eri asiaa. –Oppi-koulu.