Tekstarit: Haminan matkahuolto siirtyy Hevoshakaan ja lipunmyynti keskikaupungille – Ei mitään järkeä

Ilman viiden Sinisen ministerityhmän tukea eivät Petteri Orpo (kok.) ja Juha Sipilä (kesk.) voisi kyykyttää palkansaajia, eläkeläisiä sekä työttömiä.

Mistähän saisi töitä 18 tuntia kolmen kuukauden aikana, etteivät tuet mene? Hyvä aktiivimalli työttömille.

Nyt kun haalitaan uusia lääkäreitä katsotaanko, ovatko he sopivia potilaiden auttamiseen vai ovatko vain iso palkka ja lääkärinimike tärkeitä.

Miksi annamme turvapaikkoja islamisteille? Hehän inhoavat ja vihaavat  kristinuskoa. Uskontojen varjolla ja takia tapellaan, aina tapeltu. Harmia tulee. Sääli on sairautta ja sinisilmäisyys sokeutta. Ei aina voi mennä toivotaan toivotaan - asenteella.

Kyllähän sarjanousut pitää pelaamalla ansaita eikä armonpaloilla saada .Vuoden visiitti ykkösessä edessä. – Al:n seilori

Suolaa kyllä osataan hölvätä vaikkei tarvitse, mutta kun tulee aurauksen tarve, loppuu osaaminen.

Haminan kaupunginhallituksen perussuomalaiset päättivät esittää aiempia päätöksiään vastaan uusia eriäviä päätöksiä samasta asiasta. Toimintaa haminalaisten hyväksi? Huikentelevaista populismia!

Eikö Haminassa tarvita yrittäjää, joka hoitaa Matkahuollon palveluita linja-autoaseman yhteydessä? Onko haminalaisten ja yrittäjien etuoikeus hakea paketit Kotkasta? Kateus, katkeruus ja valittaminen vie viimeisetkin kalat ympyräkaupungista.

Johan pari viikkoa menikin aktiivimallista. Nyt lisää. Kerran viikossa työpaikkahakemus tai karenssi. Hieno tuo kansalaisaloite kansanedustajien sopeutumiseläkkeen lopettamisesta. Sipilän peräänkuuluttamiin talkoisiin vaan kansanedustajat.  – Tuulikki Kaasinen

Sauli Niinistön YLE:n haastattelija on kai maanantaina yhtä agressiivinen kuin Paavo Väyrystä ja yhtä vihamielinen kuin Laura Huhtasaarta haastatellut. Kai Me too -lähentelystä puoluetoimistoissa häneltäkin kysytään. Leppoisalla jutustelulla kun helposti kuitataan haastattelu ja siten eriarvoistetaan ehdokkaat.

Onko todellakin niin, että mikään puolue ei ole eläkeläisen puolella. Hävytöntä lähetellä 0,55 korotuksia. Eläkeläiset, nyt loppu äänestäminen.

Pasaatissa käy myös hyvässä ja melko tiukassa kasvatuksessa olevia nuoria! Turha syyllistää ja yleistää! – Äiti

Miksi Hamina seudun palvelulinjavuoroja ajaa kotkalainen Jyrkilä Oy eikä haminalainen firma. – Haminan veromaksaja

Onhan se ekologisesti fiksua, että paketit siirtyvät ravihevosvetoisesti jonnekin teollisuusalueelle, josta ne voi hakea sitten autolla taas keskustaan?

Lintuja ei saa syöttää Kotkan puistoissa. Varikset ovat lisääntyneet paljon. Lentelevät laumoina syöttäjän perään. Emmehän tahdo likaamaan paikkoja. Kuusinen on paikka missä saa syöttää. – R P

Haminassa toimiva linja-autoasema, odotustilat, kahvio, matkahuolto, taksi, vieressä vielä grillikioski. Eikö Ravimäkiyhdistys olisi voinut jatkaa palveluita samoissa tiloissa? Nyt matkahuolto siirtyy Hevoshakaan ja lipunmyynti keskikaupungille. Ei mitään järkeä.

Olipa mahtava esitys Kyminsuussa! Karhulan työväennäyttämön nuoret herrat pistivät kaiken peliin Shakespearen koottujen teosten pyörteissä. Kiitos, hauskinta teatteria pitkiin aikoihin!

Hyvä Huolestunut. Päihdeongelmaiset ovat myös oikeutettuja perusterveydenhuoltoon. Päihdeongelma ei tee ihmisestä 2. luokan kansalaista, jota ei voi hoitaa samassa paikassa ”normaaleiden” kanssa. Henkilökunnan jaksaminen tuskin on näiden ihmisten hoitamisesta kiinni. Onneksi on katko, siellä osataan hoitaa.

Miten etäopetuskokeilussa toteutuu piilo-opetussuunnitelma? Esim. Miten taataan ulkoilu ja lasten sosiaalistuminen?

Onko viimein se aika ohi, kun kaksi Kotkan päättäjää kuittaavat toistensa matka- ja vapaa-ajan laskuja SDP:n suojeluksessa. Kaupungin nykyinen tila kaksikon jäljiltä on surkea.

Suurta sellutehdasta suunnitellaan Kuopioon. Miksei Hietaseen? Onko edes yritetty?

Sauli Niinistö ei todellakaan ole koko kansan presidentti. Näytöt sen osoitti. Lennu-koira, Jenni-vaimo sekä vauva sekoittavat terveen harkinnan.

"Vaarille," nastamerkki  auton perässä tarkoittaa usein verotonta bensan ostajaa Venäjällä.

Miksi pitäisi ollenkaan rakentaa uusia koulurakennuksia? Väistötiloiksi rakennettavat parakit ovat edullisia ja ne riittävät koululaisten tarpeisiin. Niitä on myös halvempi uusia ja muokata tarpeen mukaan.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ei ole minkään puolueen jäsen. Presidenttiehdokas Sauli Niinistö on sitoutumattoman, vapaan valitsijayhdistyksen asettama ehdokas.

Vasta eläköityneinä emme voi käsittää ikuista kateutta ja syyttelyä, sillä veroja maksamme entistä enemmän. Oma, vahva puolue tarvittaisiin!

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet