Tekstarit: Isopuiston tyyny on kaunis taideteos

Eittämättä Tornion takaa-ajon kaltaisessa tilanteessa, kun on havaittu nuori kuski, joka tuossa vauhdissa jotenkin pysyy tiellä, pitäisi luopua takaa-ajosta. Selviäisi ilman uhreja vähemmällä vauhdilla?

Yleiskaavoittaja Korkeakoski ja seurueensa valppaina. Käyttäkää vaikutuskanavianne ja varmistakaa, että pyörätie Koksin kohdalla tulee huolella tehdyksi. Nyt etupyörä kolahtaa liian jyrkkään kiveykseen liittymässä. Kotkantie on yksi pyöräilyn pääväylistä. Kerralla kunnollista.

Ottakaa selvää faktoista ennenkuin alatte möykätä ja valittaa. Isopuiston tyyny on kaunis taideteos.

Suomen valtiomuoto täyttää 100 vuotta? "Oikeistokin" oli rakentamassa Suomesta Saksan siirtomaata. Tätäkin peruskoulun opetusohjelma välttelee edelleen.

Kymsoten osaamisketjussa sihteerit ovat keskeisiä yhdyshenkilöitä, joitten avulla potilas saa selkokielellä asiansa hoidettua moninaisten tilanteiden sekamelskassakin!

Kotkan teknisen puolen uneliaisuutta ei ole syytä häiritä! "Heillä ei ole aikaa", siis tehdä töitä.

Takuueläke korjaantuu mieltämällä 50 vuotta tupakoineen riippuvuus sairauksien joukkoon! Alentamalla askin hintaa 25 prosenttia ja siirtämällä yksin ja kaksin asuvien takuueläke yhtä suureksi! Ja tarkistaa tukien normirajoja suhteessa korotuksiin!