Tekstarit: XAMK mainosti pari vuotta sitten: " Kampuksena koko maailma", nyt riittää Kotkan Kantasatama. Niin se maailma kutistuu! – Matwei

Verotukseen tulee lisätä yksilöllinen valinta, mihin haluaa rahojaan käytettävän, jos ei halua tukea sosiaaliturvaa maahanmuuttajille ei joudu tähän vastoin tahtoaan!

Olisiko syytä poistaa Kuusisen "Kalakauppa"-kyltit tarpeettomina? Jatkuvasti ovella näkee turhaan kolkuttelijoita! Moni tulee jopa kaupungilta kävellen - turhaan! – Mussalonmiäs

Kotkalaisilla ei ole mitään varaa määkiä maahanmuuttajista. Paikallinen kantaväestö on niin metsäläistä porukkaa, että etoo. Ei mitään tapoja eikä sivistystä. Enkä nyt puhu nuorisosta.

On paljon tärkeämpää järjestää arabian kielen tulkki terveyskeskukseen vieraskieliselle työikäiselle kuin turvapuhelin kotiin yksinäiselle monisairaalle vanhukselle! Arvot näin!

XAMK mainosti pari vuotta sitten: " Kampuksena koko maailma", nyt riittää Kotkan Kantasatama. Niin se maailma kutistuu! – Matwei

Hallitus vapautti jopa taksitkin kilpailulle, mutta ei ilmeisesti hoivakotien hoitohinnastoja. Vai oletteko koskaan nähneet ko. hinnastoja julkaistuna?

Kotkan kulttuurisatamaan pitää vain rakentaa, vaikka tutkielmat osoittivat että paikka on väärä isoille projekteille! Tapahtumakeskuksen ja kampuksen käyttäjistä n. 95 prosenttia tulee muualta. "Sirkushuvit" Kotkassa vain jatkuu ja kansa maksaa! – Raivonen

Kyllä ihmisistä monenlaisia viheltäjiä löytyy. Kateellisia, mutta narsismin torjuntaan kuulosuojat ehkä auttaa, vältä katsekontaktia. Huh huijjaa.

En kannata Juha Sipilän politiikkaa, mutta metsäasiassa vihreät ja vasurit sahaavat omaa oksaa. Harvennushakkuut antaa parhaan tuoton.

Jos Suomesta poistuu 60 työtehtävää, on ikävä asia. Syntyvyys on yksi yhteen. Miksi oltava työttömien reservi?

Missä sijaitsee meidän Kymsoten neurologian kuntoutusyksikkö mm. aivoinfarktipotilaille? – Omainen

Eikö olisikin ihanaa, jos kaikki Xamkin läpäisseet olisivat maistereita (Kysa 6.3.)? – I love Xamk

Jopa 2 300 kiloa painava ja 7-h kevytauto on turvallinen vain kyydissä olijoille, jos vyöt ovat kiinni). 15-vuotiaan käsissä vaarallinen viattomille sivullisille!

Outo yhtälö: ay-johto ja Antti Rinne demarialamaisineen hehkuttavat olevansa "pienen ihmisen asialla"? Tokkopa ovat? Itse ahnehtivat verovapaita osinkoja, valtavia kokouspalkkioita ja muita etuuksia pilvin pimein. Muistittehan "pientä ihmistä"? Voihan Kojamo!

Suurin uhka Suomelle on lisääntynyt huumeidenkäyttö. Jo nyt tavattu 10-vuotiaita sekakäyttäjiä. Nyt heti alettava taistelu tätä "syöpää" vastaan.

Kantasatama -hanke testattiin hotellioperaattoreilla. Tulos: yksikään ei pitänyt hotellitoimintaa umpiperässä kannattavana, vaikka olisi saanut uuden hotellin vuokratuella. Kun nyt tätä koetulosta vastaa lähdetään pakkomielteessä vielä toimimaan, on se tietoista verovarojen väärinkäyttöä päättäjiltä.

Ääliömäistä suolausta asuntokaduilla Korelassa. Ei mitään tarvetta, mutta suolataan vaikka piruuttain.

Timo Soini suurlähettilääksi Englantiin, luvattiin hänelle, kun loikkasi PS:sta ja täten pelasti hallituksen hajoamiselta. Kun nimitys julkistetaan, on heti aloitettava korkean tason korruptiopidätykset valtion johdosta. Jos tämä nyt ei ole korruptiota, niin ei sitten mikään.

Kymenlaakson liitto muuttaa Kouvolaan. Kotkasta on siirtynyt viime vuosina kiihtyvällä vauhdilla koulutettua virkamieskuntaa, toimipaikkoja ja veronmaksajia Kouvolaan. Kouvolan kaupunginjohtaja kehuu kaupunkiaan hyvästä, tiukasta edunvalvonnasta, jolla on pystytty vaikuttamaan (KySa 6.3.) Kotkan päättäjillä ei ole asiasta mitään kommentoitavaa?

ISISin palvelukseen ja ISIS vaimoiksi lähteneitä ei tule päästää Suomeen helppoon elämään kun taisteluissa jääty tappiolle! Ottakoon vastuun teoistaan! Uhka meille kaikille!

Ääri-islamin jäseniä ja Suomesta terroristien joukkoihin lähteneitä ei saa päästää Suomeen! Radikalisoituneet ääri-islamin ja sharia-lain alaisuuteen! Ei tänne!