Tekstarit: Hietasen autokentästä voisi rajata alueen nuorison mopoilulle

Upea artikkeli ahkerasta, eteenpäin pyrkivästä, iloisesta, maahanmuuttaja Rahima Hussainista!

Hyvä KooKoo, joka mainostaa lätkää Kotkassa. Voisi olla aihetta ilmoittaa mainoksissa, että on jäätävä Kouvolaan yöksi, jos ei ekan erän jälkeen ymmärrä lähteä kotia, tai hommaa yksityiskyytiä.

Taas köyhät kyykkyyn. Uusitaan taas tv-kanta pakkoverorahoilla. Kiinnostavat ohjelmat Areenassa ja Ruudussa, mikä kanavapaikka? Entisillä kanavilla pelkkiä uusintoja ja epäsoveliasta "bättre folke" -kamaa heteroille.

Kotkan nuorisolle mopoilualue hakusessa. Hietasen autokentästä voisi rajata alueen siihen tarkoitukseen. Tyhjää tilaa, eikä häiritsisi mielensäpahoittajia. Satamayhtiöön yhteyttä!

Aivan totta, että huonosta työsuhteesta pitäisi voida lähteä ilman karenssia. Moni ei halua vakityötä, koska jos se osoittautuu ikäväksi, ei pääse pois ilman karenssia.

320 tonnia olisi voinut käyttää vaikka haminalaisten nuorten hyväksi, mutta se käytettiin mieluummin sairaalloisen siniristilipun palvontaan ja pietarilaisten metallimiesten palkkoihin.

Valtio maksaa ansiosidonnaisesta päivärahasta 50 prosenttia. Ne, jotka eivät kuulu työttömyyskassaan, saavat vain peruspäivärahaa. Valtio syrjii osaa työttömistä. Valtion tulisi maksaa kassaan kuulumattomille tuo 50 prosentin osuus. Valtio syrjii osaa työttömistä, oli hallitus minkä värinen tahansa, asiaa ei ole hoidettu.

Käsittämätöntä, että ei saatu suomalaisella työvoimalla Haminan lipputankoa tehtyä. Suomi 100 -kunnioitus hukassa. Vetävät vielä Venäjän lipunkin salkoon.

Mikä ihme vaivaa KTP:n koripalloilua? Koeaikana näytetään mitä osataan, sen jälkeen ei näytä pelaaminen kiinnostavan. Tuleeko tänne se huonoin aines jenkkejä, joka ei muualle kelpaa?

Halloween-karkkeja ei keräillä ilman ao.varustuksia kouluvaatetuksessa. Ei istu tämä ns. juhla meidän kulttuuriimme!

Kirjamessuilla kirjailija säestää haastattelijan niinkuttelua. Onneksi tuo alituinen niinku-sana ei siirry kirjoihin. Kirjoittaessaan ehtii tietysti kontrolloida sanottavaansa. tai ehkä kustannustoimittaja hoitaa sensuroinnin.

Liikennekulttuuri on tosi ihmeellinen, ohi on pakko päästä. Parkissa aikaa kaivella nenää, on sitä laatuaikaa.