Tekstarit: Olisiko mitenkään mahdollista saada Kotkan liikennevaloihin vihreätä aaltoa, ettei joka risteyksessä palaisi punaiset? Ekoteko olisi sammuttaa valot hiljaisina aikoina

Missä ovat vanhuksien lapset, omaiset ja hoitajat, kun vartijoille ja taksinkuljettajille on ulkoistettu hoiva ja vaippojen vaihto. Hävetkää!

Olisiko mitenkään mahdollista saada Kotkan liikennevaloihin vihreätä aaltoa, ettei joka risteyksessä palaisi punaiset? Ekoteko olisi sammuttaa valot hiljaisina aikoina.

Onko sairaalassa omavalvontaa? Tehdäänkö kaikki työt oikein? Kuka valvoo?

Afrikan väestön liikakasvun aiheuttama väestön siirto Eurooppaan, ei ole ihmisoikeus vaan ilmastokysymys. Ihmisiä on liikaa. Pakolaisuus ei ole ratkaisu ongelmaan vaan pahentaa sitä. Mitä tekee YK tai EU. EI mitään.

Toki syntyvyys notkahtaa, kun kaikki TV-sarjat on täynnä ihania ja onnellisia homopariskuntia.

Suomessako kansanvalta? Miksi pidetään vaalit, jos kansan tahtoa ei noudateta, vaan puolueet päättävät keskenään, ketä hallituksessa istuu.

Kiina patistaa koulutettuja naisia hankkimaan lapsia. Natseilla oli aikanaan samanlaisia hankkeita. Sitä kutsutaan rodunjalostukseksi.

Hei, Kotkan kunnan asukkaiden verorahoilla palkkaamat katumestarit! Saisiko jo palvelua katuhiekkojen poistoon? Vai jatkuvatko lomat?

Omituisia nämä Kotkan virkojen täyttämiset. Nyt viidestä opetustoimenjohtajan duunia hakeneista haastateltaviksi on kutsuttu kaksi, jotka on irtisanottu rehtorinviroistaan. –Tuulikki Kaasinen

Outoa, että opetustoimenjohtajan haastattelukierrokselle on päässyt henkilöitä, jotka ovat jo kertaalleen erotettu viroistaan. Toinen luottamuspulan takia ja toinen, jonka vähättelevää arvomaailmaa kuvastaa asenne seksuaaliseen häirintään. Johtajan virkaan vaaditaan koulutuksen lisäksi myös luottamus ja nollatoleranssi kaikenlaiseen häirintään.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset