Tekstarit: Nyt olisi aika rehellisesti kertoa kotkalaisille, kuinka paljon outlet-keskuksen suunnittelu maksoi

Suomella ei ole ollut siirtomaita, joten väestö on pysynyt suomalaisena. Sen luonnollisena seurauksena olemme Euroopan "rasistisin" maa. Etenkin, kun se on helpoin selitys sopeutumattomuudelle.

Ilkka Luoma

Nyt on julkinen puoli kyykännyt kunnolla. Yritin saada hoitajalle aikaa injektiota varten eikä edes soittoaikoja vapaana? Länsi-Kotkan arvaamo kiinni eikä Karhulassa toimi mikään, kuten tavallista. Eikä tuo terveyskioski pistä lääkeaineita! On nimittäin mallillaan homma. Alemmas ei pääse!

Niittykasveista. Lupiini kukkii aikaisin, kun viikatteita vasta hiotaan. Voimme edes sitä ihailla tien vieressä. Kedonkukat kukkii myöhemmin. Monet niittynätkelmät, kissankellot ym. niitetään juuri kun aloittavat kukintansa.

Hannu Helineva kirjoitti 8.7. hyvin MP-"harrastelijoiden" suojelusta, joiden nimiä ei paljasteta rikoksien pöytäkirjoissakaan. Tässä on selvästi tehty diili poliisihallinnon kanssa. Voi arvailla syitä, ehkä siinä "suojellaan" itse poliisihallintoa, ettei ilmene lisää Aarnio-tapauksia. Poliisin perustelut asiassa on kuitenkin hanurista.

Päivi Ala-Krekola, olen kanssasi aivan samaa mieltä. Ja niin ovat myös asiantuntijat. On järkyttävää katsoa suuria alueita vallanneita "lupiinipeltoja". Näkisipä pellon pientareella vielä joskus jo ennen lupiinien leviämistä hävinneen ruiskaunokin.

Merituulen- ja Mussalontielle ei näy kuin pusikoita, missä vesi? Merikaupunki Kotka

Suomessa 10 000 lasta etsii kotia, mutta hallitus haalii Afrikasta ja Aasiasta lisää, vaikka omat asiammekaan eivät ole kunnossa.

Cursor haluaa tehostaa kotimaan matkailua Travel Near Get Far -kampanjalla. Jos kohderyhmä olemme me suomalaiset, mitä lisäarvoa englannin käyttö tuo? Miksei kampanja voisi olla esim. Matkusta lähellä kauas? Suomenkielinen

Historialliselta taustaltaan osittain haminalainen Kymen Sanomat ei Sää-sivunsa Kotimaa-osiossa tunne Haminan kaupunkia. Ihmeellistä ja huonoa palvelua haminalaisille.

Hyvä kirjoitus Ahoselta, KySa 9.7. Se juuri näin. ItLtk

Haminan lippujen arvostelu on oikein. Kotka voisi tasapainottaa tätä revanssihenkistä sotapolitiikkaa muuttamalla Hyväntuulentien maamme pelastajan mukaan punalipuin varustetuksi Lenin-prospektiksi.

Nasse: hajut tulevat Peabin asfalttiasemalta. Heidän mukaan ei ole terveydelle haitallista (KySa 2.7.). Silmiä kuitenkin kirvelee.

Nyt olisi aika rehellisesti kertoa kotkalaisille, kuinka paljon outlet-keskuksen suunnittelu maksoi. Mukaan lukien virkamiesten ja luottamushenkilöiden palkat ja korvaukset. Veronmaksaja

Solmuja voi tehdä moneen materiaaliin erilaisissa yhteyksissä, juovuksissa jopa vesillä. Arabit keksivät matematiikkaan kätevän nollapaikan, joten jätetään si-järjestelmän ulkopuoliset yksiköt edelleen neljällä raajalla eteneville. I.L.

Kirjanpainaja on siitä kiva hyönteinen, että se ainoastaan osoittaa, missä olisi jo aikoja sitten ollut syytä aloittaa uusi satokausi.

Uusimmat uutiset