Tekstarit: Ei missään tapauksessa hartsitehdasta keskelle kaupunkia.—Myrkyllinen fenoli haisee pistävästi jo nyt

Toivottavasti Koksin suojateille Kotkantielle laitetaan tolppiin ledivilkut niin kuin on Helsingin vasta rakennetuilla asuinalueilla.

Metsiä avohakkuuraiskaava, soita polttava, luontoa myrkyttävä, vesistöt turmeleva ja eläimiä huvimetsästävä saattaa vihata merimetsoa ja hanhea, koska ne "kakkaavat", hyljettä, koska se "syö kalaa" ja sutta koska se on "pelottava"...

Etelä-Kymenlaakso liittymään Itä-Uusimaahan? Rannikon kunnilla yhteiset intressit. Kouvola Iitin perään.

Miten nyt muuten menee? Arkadianmäellä räksytys ja asioiden vääristely ainakin jatkuu – jopa pahenee. Salkut ja nuotit on vaihdettu ja sama sirkus pyörii. Tulee ihan orpo olo? – Apu-va!

Kuinka meni se lentoestevalon asennus? Ei tainnut mennä kuin Strömsöössä? Vai säästetäänkö sen sytyttämisessä, toistaiseksi?

Viekää hyvät ihmiset sanomalehtiä kirppareille pakkausmateriaaleiksi. Niitit mielellään valmiiksi pois. Kiitollinen mieli myyjille ja ostajille pienellä vaivalla.

Ministeri Sirpa Paatero, nyt on näytön paikka saada laaja päivystys pysymään Kymenlaakson keskussairaalassa. – AP

Nuoriso ja vihreät möykkäävät eläkkeistä. Eivät yhtään mieti, että he saavat yhteiskunnalta jo nyt ennen eläkeikää. Moninkertaisesti sen kuin nyt eläkkeellä olevat saivat omassa nuoruudessaan.

Venäjän pakotteiden tarkoitus oli "kaataa Venäjän talous", sanoi Sauli Niinistö. Talousromahduksen seurauksena olisi Venäjä saatu sekasortoon ja kaadettua maan vakaa hallinto Libyan ja Irakin malliin. Näin toimii EU ja USA syyttäen muita maan sisäisiin asioihin puuttumisesta.

Miksei lehdessä kerrottu, että rakennettavassa sairaalassa, leikkaussalissa on jo iso vesivahinko? Vesi valui pistorasioista. Ilmassa oli suuri määrä mikrobeja.

Sunnuntain lehdessä mielenkiintoinen kirjoitus ulkomaalaisista opiskelijoista Suomessa ja lähinnä Kymenlaaksossa. Jäi epäselväksi, mitä he maksavat opiskelusta täällä ? –Elli

Jos Kymsotessa ammattityöntekijä ei saa kertoa työstään ilman, että esimiehen pitää saada hyväksyä teksti, niin esimiehiksi valikoituu sopimattomia ihmisiä. Johdetaanko terveydenhuollossa pelolla? – Esimies evp

Ei missään tapauksessa hartsitehdasta keskelle kaupunkia. Myrkyllinen fenoli haisee pistävästi jo nyt, mutta eiväthän korealaiset siitä välitä.

Matti Piiparilla osuva kirjoitus maanantain lehdessä. Täysin sama mieltä. – Hämis

Takavuosina kotkalainen myyjä sai lehtilausunnosta lopputilin, joka myöhemmin peruttiin. Kymsoten väkeä ei pidä ohjailla menneen maailman tukkoiseen ilmapiiriin.