Tekstarit: Palaneen tuulimyllyn perusta Haminan korkeahkon lipputangon jalustaksi

Aktiivimalli on tuonut joillekin aloille melkoisen määrän työntekijöitä kiireapulaisiksi, mikä vääristää yritysten välistä kilpailua. Aktiivimallilakiin on määriteltävä, montako eri henkilöä työhön voi kuukaudessa ketjuttaa, kunnes työtehtävään on palkattava yksi vakituinen tekijä.

Esimies, esikuva, luottamusmies. jopa päämies. Kun luetellaan herrakerhon rötöksiä, ei pidä tasapuolisuuden ja -arvojen aikana unohtaa sopeutumiseläkepuolisoa, piispaa, Kevaa jne. Näitähän riittää.

Riippuvuus on keino, jolla Ihminen yrittää lievittää ahdistunutta oloaan. Sen avulla hän saa identiteetin, joka lievittää pakoa todellisuudesta. Riippuvuus on muutettavissa "ohjattavalla" hyvällä riippuvuudella, esimerkiksi vertaistuella ja liikunnalla. - Identilogi

Hoitajan arkea: Kuudeksi yksi aamuvuoroon, että ehditään tehdä aamutoimet (vanhus siis herätetään sen takia...). 10-tuntisen yövuoron (21-7) päättyminen venytetään kello 9:ään samasta syystä.

Eivät kaikki suomalaiset suinkaan elä typerästi yksinäisinä masentuneina ihmisvihaajina. Jos on sairas, kannattaa hakea apua.

Trumputin on valuvikainen toosa, jonka kumpikin pää suoltaa paksua puppua ja valhetta. Aatelkaa ite!

Jäädyttääkö Simonkadun urakoitsija Haminassa luistinrataa tielle? – Kaatunut

Valamon aarteet voisi ehkä vaihtaa karjalaisilta sosialisoituun omaisuuteen.

Kyllä Kotkasta tietoa ja osaamista löytyy. Esimerkiksi Jukka Vehkasalo osoitti 16.1. Kymen Sanomissa ylivertaista asiahallintaa. Sitä olisi tarvittu tuoreessa Ruotsin Sälenin konferenssissa.

Se on ainakin varmaa, että tulee mitä tulee, mutta minun pojistani ei omaishoitajaani tule! En halua heille sitä tuskaa, jonka itse aikoinaan olen kokenut. Enkä lisätä omaa kärsimystäni, katsoa heidän kärsimystään! Yhteiskunta saa hoitaa, jos en itse pysty!

Aktiivisuuslain sijasta pitäisi säätää työllistämisvelvoitelaki, kuten -90 luvulla oli! Puoli vuotta työssä, kohottaa itsetuntoa, estää syrjäytymistä ja helpottaa toisten työuupumusta. Lopputulos on yhteiskunnalle kaikin puolin inhimillinen!

Voisiko Haminan energia lahjoittaa palaneen tuulimyllyn perustan korkeahkon lipputangon jalustaksi. Synergiaa Paksuniemestä?

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat