Tekstarit: En aisti joulumieltä missään

Karhulan kahviloissa jatkuvasti notkuvia ja ohikulkijoita pällisteleviä viisikymppisiä äijiä. Miksette käy töissä? Kunto näyttää riittävän ainakin tuntien istuskeluun ja raportointiin. – Ihmettelevä duunari

Kaupungin herrat! Saitte sitten lopetettua hyvän kalakaupan! – Urkki

Taas ollaan vahvalla pohjalla. Alueen kehittäjäksi hankittiin säätiön tontti ja kiinteistöbisneksissä ryvettynyt edustaja!

Kuka ottaa vastuun tapahtumakeskukseen käytettävistä rahoista ja mitkä puolueet? KTP:lle kelpaa Karhuvuori, ja mitä tuottavia tapahtumia sinne saataisiin. Käyttökulut varmasti toteutuu, tuotot on ongelma. Vrt. toriparkki ja Maretarium. Veroäyri on jo kuudenneksi velkaisimmassa kaupungissa huippukorkea.

Nyt olisi tilausta perustaa Pro Hamina -liike, joka alkaisi ajaa asukkaiden kannalta tärkeitä asioita valtuustossa ja myös saattaa nämä lipputankopuuhastelijat vastuuseen tekosistaan, kun se hanke "kaatuu" lopullisesti.

Valtuustoryhmän puheenjohtaja Jari Elomaan (kok.) mielestä talouden tasapainottaminen Kotkassa on ensisijainen tehtävä. Miksi ette laita taloutta kuntoon? Tapahtumakeskus ja verojen korotus ovat jo tulossa. Elokuvateatteria ei ole tulossa yksityisellä rahalla. Matemaattinen logiikka?

Merkitseekö joulu mitään muuta kun koristerekvisiittaa, tolkutonta ostamista ja yletöntä mässäämistä? Missä on ihmisten niin sanottu joulumieli? En aisti sitä missään.

Karhulan Shellin kohtalo on hyvin tyypillinen. Surkean remonttityön laadun seurauksena tapahtuu nyt työpaikkojen menetyksiä ja yksi kohtaamispaikka katoaa. Eikä kannata uutta tehdä. Masentavaa.

Luetuimmat