Tekstarit: Ei koulun koko aiheuta kiusaamista

Tämän vuoden alusta piti kaikkiin Kotkan urheilupaikkoihin päästä ilmaiseksi. Eläkeläisen vuosilippu halpeni vain 15 euroa.

Olisiko mahdollista saada valokuusi, kun ei lippua tullut? Jouluun kuuluu valo.

Hienoa, että vinkkiä puolustetaan. Joillakin päättäjillä on yhä sielu tallella.

Kotka laittaa rahojaan Kantasatamaan, terveysasema parakissa ja kouluja lopetetaan. Velkainen kaupunki järjestelee veronmaksajien rahoja "huuhaa-satamaan". – Elon laskuoppi

Yläkatu Hovilassa on suhteellisen kapea ja kadulla saa pysäköidä molemmin puolin. On riskialtista suditella mopolla tai mönkijällä lumisella baanalla.

Krimin Kertsinsalmessa on luotsauspakko. Ei sinne ajeta ilman luotsia ainakaan sota-aluksilla. Asiat on uutisoitava asioina.

Hyvin perusteltu ja kaukonäköinen kirjoitus tapahtumakeskuksen tarpeesta palvella vetovoimaisia urheilutapahtumia Kotkassa. Juuri näin. – Katse eteen ja ylös

Ennen tiet aurattiin. Nyt sulatetaan suolalla, asfaltti rapautuu ja urakoitsija tienaa, autot ruostuvat ja valtio uudistaa autokantaa. Sitten on vähän päästöjä, kun ei kukaan autolla aja.

Ei koulun koko aiheuta kiusaamista. Kiusaaminen johtuu siitä, etteivät vanhemmat kasvata lapsiaan hyviin tapoihin ja toisten ymmärtämiseen ja erilaisuuden kunnioittamiseen. – At

Kiitos Vallanjärventien joulunavaus tapahtumasta ja mukavasta yhdessä olosta Puuro ja glögi maistui meille mukana olleille!

Duunarin palkkapäivä kuukauden alussa. Viikonlopun takia maksupäivä on 3.12. Raha ei tilillä edes kello 6. – Vetovoimainen Kotka, ei ainakaan työntekijöille

Kulttuurijohtajan valitsematta jättäminen kertoo valitsijoiden tasosta. Valitettavasti!

Tapiontie ja Ahlströmintie kiiltelivät märkinä ja mustina maanantaiaamuna kuuden jälkeen. Uusi suolaaja vai uusi pomo? Vai nykyisen kaupunkistrategian reilua meininkiä?

Hyvä kaupunginjohtaja tekee tasapainoisen talousarvioesityksen ajoissa.

Tällä palstalla väitettiin, että Kotka ei suolaa omia teitään. Jos näin todella on, täytyy tehdä rikosilmoitus ilkivallasta, sillä joku kyllä suolaa. Taas on levitetty suolaa lumen päälle. – Huutomerkki

Olkoonkin, että geenit viittaavat Siperiaan. Kysymys onkin, miksi raja on myös maailmanlaajuisessa mittakaavassa maailman suurin elintasoraja? Minähän kutsun venäläisiä millä nimellä itse haluan.

Huonokuntoisten autojen jatkuva pysäköiminen estävät liikennettä ja talvikunnossapitoa Hirssaaressa.

Juha Sipilän kakkarassa taitaa olla laakerivika, kun siitä kuuluu vain kyykyn-kikyn-kyykyn-kikyn... Vai kuuluuko se sittenkin kepun vaalikoneesta?

Luetuimmat