Tekstarit: Antti Rinteen hallitus tuntuu toivovan ihmisten lisäävän tupakointia ja yksityisautoilua

Muistakaa mennä kiittämään Antti Rinnettä ihan kädestä pitäen kun olette saaneet halpatyövoimaa koteihinne siivoamaan melkein ilmaiseksi. Ja muistakaa sanoa, että yrittäjiä ei Kotkassa tarvita. Menkööt Helsinkiin töihin.

Suomen kansa ei äänestänyt tällaista katastrofihallitusta, minkä pääministeri Rinne kokosi. Toiseksi ja kolmanneksi suurimmat puolueet jätettiin ulos. Kannattaako käydä äänestämässä?

Outoa käytöstä ministerisihmiseltä, siis Sirpa Paaterolta. Ei väännä väkisin rantarataa kotikaupunkiinsa Kotkaan vaan haluaa selvityksiä järkevimmästä ratkaisusta valta- ja seutukunnankin kannalta. Erikoista.

Antti Rinteen hallitus tuntuu toivovan ihmisten lisäävän tupakointia ja yksityisautoilua, kun veroja nostetaan näiltä saroilta. Polttakaa, polttakaa, ajakaa, ajakaa. Valtio kiittää.

Apua! Sotek-säätiöllä on vammaisia työllistettynä Etelä-Kymenlaaksossa kokonaiset kuusi (6) henkilöä! Nyt taitaa täällä suurin vamma olla asennevamma!

Antti Rinne ja SDP, mihin unohtuivat vanhukset ja eläkeläiset? Energiaverot ovat märkä rätti päin pienituloisten naamaa, koska ne kohdistuvat asumiseen ja liikkumiseen. Ostovoima laskee ja se vaikuttaa negatiivisesti työllisyyteen.

Kyllä Kymsoten esimies sanoi (KySa 6.9.) lehdessä aivan selvällä suomenkielellä, että jos ei saa kontrolloida terveydenhoitajan antamaa haastattelua, on parempi jättää haastattelu tekemättä. Viestintäjohtajan kertoma toimintamalli ei ole selvästikään työntekijöiden tiedossa.

Kenenkähän älyväläys on suunnata Velho-koulu lapsille. Pitääkö tieten tahtoen opettaa heille maagista ja mystiikka-asioita? Siitä on vielä huonot seuraukset.

Pieleen menneitä koulu-uudistuksia kehui neljä vuotta kokoomuslainen opetusministeri ja niitä korjaa nyt vasemmistoliittolainen ministeri.