Tekstarit: Koko hoitajien ja lääkäreiden joukko on aivan uskomattoman tärkeä

Nyt ei oikein ymmärrä tätä nuorten ja vanhusten välistä sanailua. Pitäisi muistaa että on oltu joskus nuoria ja nuorista tulee joskus vanhuksia. Pidetään toisistamme huolta.

Haminassa ollaan aika kohteliaita suojatien ylittäjiä kohtaan. Jalkakäytävät ovat kyllä täynnä vikkeliä pyöräilijöitä. Meidät jalankulkijat kai halutaan siirtää kadulle autojen sekaan.

Vaikeina aikoina tavallisten ihmisten rukoukset ovat kantaneet ja pelastaneet Suomen. Voimia kaikille, varsinkin yrittäjille!

Millä oikeudella ja kenen luvalla Radio Kaakko 97,7 on saanut kanavan miltei Radio Suomen 96,9 päälle. Radioita on paljon käsisäätöisiä. Tilanne vaatii korjausta. – Koronauutiset

Ikäihmiset ja korona, tarkoitus ei ole syyllistää ikäryhmäänne, vaan suojella teitä! Jos esim. saatte viruksen kaupassa käydessänne, kohtelee virus tutkimusten mukaan ikäryhmäänne kaikkein rankimmin. Ette varmaan toivo itsenne tai ikätovereidenne ennenaikaisia hautajaisia. Noudatetaan siis kaikki virallisia ohjeistuksia!

Yli 70 v., kyse ei ole siitä, että sinä tartuttaisit vaan siitä, ettei sinuun tarttuisi.

Miksi ravintoloille pitäisi antaa verovaroista tukea. Yrittäjillä on riskinsä. Ravintolat ovat turhia, ruoan voi tehdä kotona ja eväät töihin.

70+ ja muilla riskiryhmillä on terveydeksi elinalueena kodin rajat plus päivässä 1 h ulkoilua. Uusi rajaus on kai pahempi, kun liikkuma-alueeksi jää vain kokonainen maakunta? Terveydeksi.

Korona tuli meille lentomatkailun mukana. Se ministerin kirppulauma olikin Helsinki-Vantaalla ja Lappeenrannassa. – Sinivalkoisin siivin

Lökören jätehuoltokiista on prototyyppiesimerkki kuinka vähän isännättömän rahan rengit välittävät veronmaksajien etujen toteutumisesta. Kiistanalaisen asian hoito on ajautunut yksityiselle yritykselle, jota asia ei voisi vähempää kiinnostaa. Kuntalakia tulisi uudistaa ja selkeyttää, kunnan ydintoiminta kirkkaana kunnan päättäjille, jottei vastuunpakoiluketjuja muodostuisi kuten nyt tapahtuu.

Karhulan keskusta unohdettu tai osaavat työntekijät? Kaikki kukkapenkit siimataan, niin tässä on sit lopputulos. Kukaan ei osaa enää kitkeä?

En pysty ymmärtämään miten 70+ kääntävät yritykset heidän suojelemisekseen rikollistamiseksi. Onko kyse muusta katkeruudesta elämää kohtaan.

Neljän pojan ryhmä Haminassa aiheuttaa pientä tuhoa ja harmia Kellokallion piha-alueilla. Hoitajilla olisi muutakin tehtävää kuin vahtia poikia. Vanhemmat, voitteko puuttua asiaan!

Miten opettajat on nyt niin kova huolenaihe? Onko kotona oloasussa tehty työ, viruksen ulottumattomissa, nyt ihan kaikkein suurin huolenaihe. Mielestäni koko hoitajien ja lääkäreiden joukko on aivan uskomattoman tärkeä ja heidän jaksaminen on tärkein asia koko yhteiskunnan kannalta. He tekevät työtä tartuntavaarasta huolimatta. – Potilas

Marinin hallitus tekee päätöksensä asiantuntijalausuntojen perusteella. Vastaavassa tilanteessa perussuomalainen hallitus käyttäisi mutu- tai "stetson" -menetelmää.