Tekstarit: Kotka osallistuu ilmastotalkoisiin pysäyttämällä mahdollisimman monta rekkaa kaikkiin liikennevaloihin yötä päivää Hyväntuulentien ja Mussalon sataman välillä

Kotka osallistuu ilmastotalkoisiin pysäyttämällä mahdollisimman monta rekkaa kaikkiin liikennevaloihin yötä päivää Hyväntuulentien ja Mussalon sataman välillä.

Herää, Paatero. Rataa rakennetaan Kouvolasta Porvooseen! Miksi et puhu Kotkan puolesta?

Epätoivoinen olo omaisen luona käydessä, niin epäsopiva hoitaja vuorossa. Pelotti jättää vanhus hänen armoilleen. Missä valvonta? Mikä avuksi?

Jos Kymsoten työntekijät ja päättäjät olisivat fiksuja, he käyttäisivät yt:t hyväksi, ja selvittäisivät kaikki säästömahdollisuudet ja poistaisivat tuhlauksen. Työpaikkoja voisi säästyä.

Pirkko Parjanen KySa.25.5. kirjoitti terveydenhuollon lähipalveluista niin hyvin ja selkeästi, ettei mitään jää epäselväksi! Terveyskeskustason lääkärin puhelinsoitostakin potilas maksaa erikoissairaanhoidon hinnan saamatta mitään hoitoa!

Ennen Kymsoten syntymistä erikoissairaanhoito ”ulkoisti” jälkihoidot terveyskeskuksille, johon kuntien resurssit eivät riittäneet. Nyt perusterveydenhuolto ”ulkoistettiin” Kymsotelle. Eivätkä kunnat maksa riittävästi! Kymsoten on perittävä säästöt potilailta!

Kiitos, Issu, niin todellisesta ja mieleenkäyvästä kolumnistasi.

Keskiviikkona Kyminlinna on kaikille avoinna. Sinne kannattaa mennä ja näyttää mikä täällä on oikeasti arvokasta.

Mitä se Juha Sipilä tekee hallitusneuvotteluissa, kun hänen oikeistokepulaiset äänestettiin maanrakoon kuten siniset? On demokratian irvikuva nähdä Sipilä hallitusohjelmaa pilaamassa, kun kok-kepun köyhät kyykkyyn -linja on nyt todella heitetty ulos kuten sinisten rautaa rajalle -linjakin.