Tekstarit: Ollaanko Kotkassa kateellisia Pyhtään työllisyysasteesta?


Haminan ”valkoisuus” lisää pitemmällä aikavälillä kaupungin asuinpaikkavetovoimaa.

Venäjää voi syyttää ihan mistä vaan, niinkuin nyt US-sotilaiden tapporahan maksamisväitteet talebaneille. Tätä kun media toistaa niin siitähän tulee totuus.

Persut huomio! Kravatit naulaan ja marjamettään, kun näyttää siltä että ulkomaalaiset ei pääse keräämään. Petrus

Ei vieläkään paistettettuja muikkuja tai silakoita ruokapaikolssa. Kaikenlaisia maustesotkuja löytyy kekseliäisyyden merkkinä!

Jos ne hajut johtuu ilmanvaihdosta? Minä heräsin klo 3 yskän puuskaan, asunnossa kai alipaine. Avasin sivuikkunat, happea alko tulla. Samalla luukusta sujahti lehti, imu valtava, lehti lensi puol metriä.

Ilman Leniniä ei olisi Suomea, ei edes autonomista Suomen suuriruhtinaskuntaa vaan Venäjän keisarikunnan luoteiskolkan hikinen köyhä provinssi. Mannerheim ajoi 1920-luvulla tsaarivallan palauttamista asevoimin Venäjän valkoupseerien kanssa.

Ylen gallup: ”SDP:n kannatuksen kasvu taittui”? Sekin on totta, mutta ei uutisoitu, että SDP:n kannatus putosi 1,3%. Kun erään toisen puolueen kannatus laski aiemmin alle prosentin (0,9%) uutisoitiin: ”x-puolueen kannatus romahti”, tai toinen media: ”kannatus putosi riittävästi”.

On kammottavaa, miten ruotsalaisten enemmistö edelleen luottaa Anders Tegnellin katastrofaaliseen korona-linjaukseen! No on nähty ennenkin, että ollaan eräänlainen ”valittu kansa”, joka ei tee virheitä tai ainakaan myönnä sitä.

Ollaanko Kotkassa kateellisia Pyhtään työllisyysasteesta? Kotka ei työllistä pyhtääläisiä, vaan yritykset. Porvoossa töissä.

Yksi merimaili on 1852 metriä. Sapokan aallonmurtajilla oleva nopeusrajoitus 6 kilometriä tunnissa tarkoittaa siis noin 3 solmua. Miksi km/h?

Kyllä on järkevää vetää vanhan läpimädän Mesen kanssa ympäri Metsolan kujia puoli 7 aikaan perjantai-iltana, onneks ei ole poliisia lähelläkään.

Maailmanluokan pikkukaupunki Hamina. Ilman poliisia. 3 parikymppistä ”poikaa” pöllii polttoainetta ja ”neon takit” tyhjentää rakennuksia ja autoja. Iloinen sekakäyttäjä ryöstää apteekkeja ja R kioskeja. Siinä sitä maailmanluokan menoa.

Tanssipaikoilla omaparit saa tanssia lähekkäin, muihin 1-2 m väli. Tanssivatko parittomat maskit naamalla? Ulkona, elokuun hämärässä 1-2 metrin etäisyydeltä saa nähdä mielitiettynsä kasvot. - Simät ovat sielun peili

Hoitajamitoituksen luvuksi on määritelty 0,7 hoitajaa/asiakas. Nyt kun otetaan 15 turvapaikan hakijaa, niin perustetaan 13 uutta ohjaajan vakanssia! Näinkö ikääntyvien asioista pidetään huolta Suomessa. Tässäkö asioiden tärkeysjärjestys? Huolestunut.

Kiitos KySan helpoista sudokuista. Hyvää aivojumppaa ikäihmiselle. Nuoremmat ratkaisevat varmaan ne vaikeatkin - Lukija 70 v.

Vinkki! Jättäessäsi koiran autoon, jossa on ilmastointi päällä kirjoita paperille: ”Autossa ilmastointi päällä, koiralla ei ole hätää” ja laita se näkyville.

Uusimmat uutiset