Tekstarit: Ei Kotkan ns. linja-autoasemalla juuri joukkoliikenteen kannattajia hellitä. Tuulessa ja tuiskussa on linja-autoa odotettava. Lohduton näkymä

Montakohan mitalia Norja sai astmapiipun avittamana? Yksikään oikea astmapotilas ei pystyisi niihin kisoihin osallistumaan ainakaan hiihtäjänä.

Ei Kotkan ns. linja-autoasemalla juuri joukkoliikenteen kannattajia hellitä. Tuulessa ja tuiskussa on linja-autoa odotettava. Lohduton näkymä.

Missäköhän tynnyrissä Hannu Eklund on kasvanut ja saanut noin vanhahtavan ajattelumallin ( KySa 4.3.)? Ehkä kannattaisi ottaa ne laput silmiltä, niin näkisi nykyajan. Nyt on vuosi 2019.

Mikä on työttömän ja syrjäytyneen, jolle ei kukaan työnantaja suostu maksamaan palkkaa, puolustamista? Luetaanko toimeentulo puolustamiseksi? Ennen ei ollut näin, että toimeentulo oli puolustamista sodan termein!

Vaikka työllisyys kasvanut, samalla on kasvanut sosiaalituella elävien palkansaajien määrä, jossa on kymmenen prosentin kasvu työssäkäyvien asumistukien määrään!

Entinen ammattiyhdistysjäsen joutaakin olla entinen jäsen, kun empatiakyky tuolla tasolla syrjäytyneitä ja heikkoja kohtaan! Liiton edut taisi kelvata ennen eroa?

Mitä velvoitteita työnantajille on aktiivimallista? Onko sanktioita ja sakkoja, jos ei aktiivisesti ota työtöntä työhön? Vai onko työnantaja aktiivisuuden ulkopuolella?

Yli 70 prosenttia viime vuoden turvapaikkahakemuksista oli aiheettomia, mutta jäävät Suomeen omin luvin!

Mikä kansainvälinen yhtiö ottaa mielenterveyspotilaat hoidettavaksi ja mihin perustuu hinnoittelu? Kuka maksaa voitot yhtiöille?

Kotka saa valtiolta rahaa maahanmuuttajien palveluihin ja kotoutumiseen, mutta valtiolta ei tule rahaa vanhustenpalveluihin! Palvelut alasajettu!

Mitä ihmettä koulukampus tekee satamassa? Kaupungin paras paikka ihan muuhun käyttöön! Voisikohan veronmaksajat saada tästä narriksi joutumisesta korvausta? Paljonko rahaa ns.konsultti vei?

Onko tämä tynkämalli satamasta nyt kompromissi, jolla yritetään estetään päättäjien kasvojenmenetys? Näin käy kun useimmilla päättäjillä ei riittävää koulutusta ja osaamista, kokemuksesta bisneksestä puhumattakaan. Ei pidä alkaa osaajaksi ja toisten verorahojen sijoittajaksi, jos ei pätevyys riitä!

Kevytautoilu tuo mieleen ympärivuotisen kevyen viihdeajon ja sen lisääntymisen. Liikennepaot, taajamissa pelleily, jopa en sano mikä autoa käyttäen perjantai illan huumassa pian nousussa. Lapsi auton rattiin! Mopoilla, kevareilla ym. toikkarointi ei siis riitä kesäkaudella?