Tekstarit: Voi hyvää päivää. Melkein kriisikaupunki ja rahat varmaan tappiota tuottavaan tapahtumakeskukseen. Vanhukset ja lapset heitteille

Ammattikorkeakoulu Kotekolle ja sieltä oppilaat Langinkoskelle, jonne on hyvät yhteydet. Kantasatama odottamaan seuraava nousukautta. - AP

Mainosten mukaan myös Kotkan talousarvio? Pesuainepurkilla tiskaa 10 viikkoa. Ihan sama puhutaanko erämökistä tai isosta keskuskeittiöstä.

Olisi ihanaa, kun voisi "napata" junan Kotkasta ja matkustaa suoraan Porvooseen, Helsinkiin ja vielä lasten kanssa!

Kotka saa valtiolta korvauksia pakolaisten tulkkipalveluihin ja kuluihin. Ei tule valtiolta korvauksia vanhusten kohtuuhintaisia palveluja varten! Vanhukset heitteillä tai yritysten rahastettavina!

Voi hyvää päivää. Melkein kriisikaupunki ja rahat varmaan tappiota tuottavaan tapahtumakeskukseen. Vanhukset ja lapset heitteille.

Voi itku! Mikään ei meitä pelastanut uudelta pohjattomalta verorahakaivolta Kantasatamassa! Veto- ja pitovoimaa luo arjen sujuminen eli työpaikat, peruspalvelut saatavilla, terveet hyvät koulut ja päiväkodit lähellä, vanhojen hoitopaikat niitä tarvitseville. Näitä on nyt entistäkin vaikeampi saada. Kyllä meni viimeinenkin usko kaupungin päättäjiin.

Haminaan lisää poliiseja. Keskikaupungin kaaharit kuriin. - Melusaasteeseen kyllästynyt

Hyvä kirjoitus Hanna-Kaisa Lähde! Olen niin samaa mieltä. Suora junayhteys saatava vihdoinkin Helsinkiin! Saat ääneni! Pro VR!

Maakuntasote valinnanvapauksineen joutaisi kaatua! Laki, jota liki puolet kansanedustajista vastustaa, ei voi olla hyvä! – Rampe

Onko "valtamedia" opposition äänitorvi, vai päinvastoin? Sama kielteinen ja asioita vääristelevä toimintatapa on kummallakin. Eikö mikään ole hyvin?

Kevytautot ovat turvallisempia kuin mopoautot! Lukekaa kevytautoista ennen kuin sanotte mitään. Itse ostan lapselle mielummin oikean ja turvallisen auton kuin pahvilaatikon, jolla rällätä! Kevytautot ovat paljon kalliimpia kuin mopoautot, eli ei niitä montaa Kotkaan tule, joten voitte nukkua yönne rauhassa!

Maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia vuodessa. Jokainen voi tykönänsä miettiä, kaatuuko Suomi ,jos nämä miljardit jäävät muuhun kuin maahanmuuttajien käyttöön?

Liian todennäköinen huoli "kevytautoista" ja suojatietappamisista. Eikä edes rikosoikeudellista sanktiota seuraamuksena. Järki käteen

Kaikki Kotkan veroeurot tungetaan ahtaalle saarelle, jossa ei löydy edes parkkipaikkoja. Entisen Kymin puolella ei hoideta teitä eikä niitä valaista, myöskään joukkoliikenne ei kulje. Veroeurot kyllä kelpaavat. Päättäjiltä törkeää toimintaa.