Tekstarit: Miksi nämä tietokonepelit lähes poikkeuksetta perustuvat ampumiseen ja tappamiseen? Seurauksia jo näkyvissä

Kiitos Katariinan uimalan saunojen lämpötilan säätämistä. Nyt ne on paremmat.

Jos nuoriso osoittaisi mieltään ilmaston muutosta vastaan lauantaina, niin olisiko se vähempiarvoista kuin perjantain mielenosoitus?

Epätoivo ei suinkaan ole ensimmäinen ilman rahoitusta toteutettu kotkalainen indie-elokuva, joka näytetään Kino-Palatsissa. Ei unohdeta kotkalaisia Landru Videosin elokuvia Cody Boys (2014) ja Guns of Silence (2017).

Kait niiltä burkineissa uivilta vaaditaan saunassa ja suihkussa alastomuutta, mitä vaaditaan suomalaisilta ja venäläisiltä. Olenko rasismin uhri?

Haminan kaupunki voisi nyt tehdä merkittävän ilmastoteon kieltämällä ilmastoa saastuttavan moottoriradan teon.

Miksi sairaanhoidossa tehdään liikaa virheitä Niistä ei edes jodu vastaamaan. Potilas on silloin kärsijä.

Vihreät SDP ja Vasemmistoliitto pelastavat ilmaston korottamalla lihan hintaa. Kaikki ko. porukan ehdottamat verot kohdistuvat pieni- ja keskituloisiin. Ilmaston vesistön ja luonnon suurin uhka on globaali väestönkasvu, mutta siitä kuukaan ei halua puhua. Eikä se poistu väestönsiirroilla.

Loistavaa nuoret! Vaikuttakaa ja pitäkää meteliä! Vanhat parrat ovat juuttuneet, muutos on teidän käsissänne ja planeettamme tulevaisuudesta saa pitää kovempaakin meteliä. – Lukiolaisen äiti

Mistä tulee se kummallinen ajatus, että kunnallisessa vanhustenhoidossa on asiat kunnossa ja vain yksityisellä sektorilla ongelmia? — Pukki kaalimaan vartijanaEikö Jylpyn valotaulua saa yhtään himmemmäksi? Ei siitä ole kuin haittaa kun häikäisee. Ei kai sen tarvi kuuhun asti näkyä?

Miksi nämä tietokonepelit lähes poikkeuksetta perustuvat ampumiseen ja tappamiseen? Seurauksia jo näkyvissä.

Alhainen äänestysprosentti saataisiin nostettua hyvälle tasolle arpomalla 1 000 euroa miljoonalle äänestäjälle. Mistä rahat tähän? No, yritystuista! – Aö

Susi-raukka yrittää päästä takaisin luontoon pois kaupunkialueilta, juossut Helsinki-Sipoosta ja nyt Haminan Turkian metsiin. Toivottavasti selviää.

Voihan sote. Yritin maksaa hoitajalla käyntilaskun ,10 euroa ,  kaupungin toimistoon, kuten aiemmin ilman lisiä. Ei kelvannut, kun oli sote-yhtymän lasku. Ohje. Pankkiin. Lisä 6,70 euroa. Kiitos sote! – Eläkeukko.

Te nuoret, jotka marssitte huolissanne ilmaston puolesta. Muistakaa, että nettiostokset Kiinasta ovat pahimpia ilmansaastuttajia lukuisine lentokuljetuksineen, ja muovia pakataan valtavat määrät paketteihin. Samoin on saastuttavien autojen ja mopojen turha ralliajelu, kun kesäkelit alkavat.

Onko totuuden puhuminen enää muodissa? Mielipidevaikutusta päivästä toiseen. Nyt jo lapsetkin opetetaan lakkoilemaan. Sekö on koulujen tehtävä? — Suvivirsi