Tekstarit: Kuusi on valopilkku kantasatamahankkeessa

Mahtavaa! Jälleen täysi Marian kirkko laulamassa hoosiannaa Daavidin pojalle!

Postilaisten siirto nälkäpalkalle oli EK:n koepallo miten siirrot onnistuisivat jatkossa ja uskaltaako hallitus niihin puuttua. Kun uskalsi niin ei muuta kun hallitus nurin, jotta saadaan EK:n käsikassarat KOK ja PS valtaan niin rupee hommat luistamaan EK:n pillin tahdissa.

Kymenlaaksolaiset ovat ilmeisesti unohtaneet kokoomuslaisen ja paikallisen omistajaohjausministeri Jyri Häkämiehen toimet Summan tehtaan alasajossa. Valtio suurin omistaja ja Häkä ei tee mitään. — Oma lehmä ojassa

Kyllä sen on huomannut, että nukkuminen on katkonaisempaa tuulimyllyjen tulon jälkeen. Onneksi ei ole suoraa näköyhteyttä. Kyllä se alkaa muutto häämöttämään mielessä itselläkin kauas tuulimyllyistä ja infraäänistä.

Valopilkku kantasatamahankkeessa? Joulukuusi uusine valoineen. Kaupallisia hankkeita ei. Ammattikoulu tulee. Kumia ovat jo vingutelleet joka ilta. Alueelle vain verorahaa. Paljonko on mennyt ? Ei vastauksia. Paljonko menee? Valmetin ranta ja kantasatama menetetty. Tyhjentyvät Haukkavuoren ja Sairaalanmäen alueet takaavat jatkon. Ei muuta kuin ulkomaille kokemuksia ja kumppaneita etsimään. Nostetaan äyriä.