Tekstarit: Kotkaan tarvitaan lasten sisäleikkipuisto

Monikulttuurisuus ja vapaiden rajojen seuraukset ovat rantautuneet Suomeen, kuten Porvoossa kävi ilmi. Miksi sateenkaari väki ja vihreät eivät marssi kaduilla sisäisen turvallisuuden puolesta?

Eikö mikään ole mennyt "putkeen"? Ilmeisesti ei, jos "hömppämediaan" on uskominen? Pelkkää kielteistä tai siihen suuntaan muokattua juttua pilvin pimein. Se kun menee kansaan kuin häkä –ja kauppa käy hyvin. "Ollaanko me vähän uunoja"? Kaunis päivä tänäänkin!

Kotkan pitäisi laittaa jäitä hattuun matkustajaliikennevalmisteluissa? Ensiksi pitäisi nyt kattaa Karhulan kanjoni, että saataisiin niitä matkustajia eli asiakkaita. Kantasatamaahan on monet kerrat kokeiltu matkustajaliikennettä huonoin tuloksin. Asiantuntija sanoo, että miljoona matkustajaa pitää saada vuodessa, jotta se kannattaa. Kuunnelkaa asiantuntijoita.

Kapa hyvä, Miten sinun elämäsi muuttuisi jos " vapaudutaan" kuten sanoit, uskonnollisista rituaaleista. Eihän sinua nytkään pakoteta osallistumaan mihinkään ja ilmeisesti et ole eduskunnassakaan uskonnollista rituaaleista kärsimässä. Vanhat arvot ja kristinusko pysykööt tuomassa toivoa tähänkin hetkeen!

Vapaa-ajattelijat eivät voi olla vaatimuksineen määräämässä muiden asioista, se ei ole vapautta. Aate muistuttaa lähinnä uskontoa muutenkin, ei siis poikkea muista. Paremmuus-ajattelu löytyy kyllä myös tästäkin aatteesta.

Maailmanuskonto on 30 vuoden. päästä hallitsevana. Ei tarvitse huolestua naisten pukeutumisesta eikä alkoholin käytöstä. Sharia hoitaa. – Allu

Kiinnostaako saati huolettaako ketään, että täällä pörrää yöt ja päivät uusi uljas sukupolvi, joka ei välitä mistään eikä kunnioita ketään eikä mitään.

Kotkaan tarvitaan lasten sisäleikkipuisto. Olisi kurasäillä lapsille tekemistä. Monista muista kaupungeista löytyy. Monet asiat vaikuttavat lapsiperheiden viihtyvyyteen kaupungissa.

”Kymsotku” ajaa sairaanhoidon huonosta viellä karmeammaksi. Ei sairaanhoidosta saa tinkiä, se tuottaa lisää kärsimyksiä. Pysäyttäkää tämä älyttömyys .

Poliisin tiistai-iltainen näyttäytyminen Haminan keskustassa pillastutti meluhäiriköt loppuyöksi. Pikkutunneilla pidetyt kiihdytysajot keskustassa herättivät kuolleitten lisäksi niin tulpat korvissa nukkuneet aikuiset kuin pikkukoululaisetkin, ja moneen kertaan. Silkkaa kiusantekoa.

Kotka tarvitsee veronmaksajia. Erilaisten yhteiskunnan tulonsiirtojen varassa eläviä asukkaita täällä on jo ihan riittämiin. Rantarata ja pian.