Tekstarit: Etelän päättäjät huom! Hallitus: Rantarata häviämässä itäradalle. Toimintaa!

Toivottavasti Temppelikadun esikoulun rappusilla ei sallita mopoparkkeerausta. Öljy kulkeutuu lasten vaatteissa sisätiloihin.

Jutta Urpilaisesta (sd.) komissaari. Eero Heinäluoma näpit irti, ei enää kampituksia.

Kiinteistövero pois ja varallisuusvero takaisin. Verotus kohdistuisi ihmisiin veronmaksukyvyn mukaisesti. Näin ostovoima ja sitä kautta työllisyys paranisi ja saataisiin "laiska" raha töihin.

Apua, kaupunki tarvitsee rahaa ja nyt älyköt keksineet käydä Ristinkallion ihanien luonnonmetsien kimppuun. Summakin laskettuna, noin 40 000 euroa! Jos jälki on yhtä kauhea, kun Lautakatontien leikkikentän vastapäätä, niin hävytöntä!

Etelän päättäjät huom! Hallitus: Rantarata häviämässä itäradalle. Toimintaa! – Aikapoika

Kotkan Nordeassa asiakas saa odottaa vuoroaan jopa kaksi tuntia. Ei kuulu nykyaikaan. – Pyykkäri

Jopa täällä Kotkassa on valtava määrä varakkaita huonokuntoisia eläkeläisiä, joilla olisi varaa tilata kotisiivousta ja muuta apua, mutta sekin pitäisi olla heille ilmaista. Yrittäjänä sinnittelen alle 1 000 euron kuukausituloilla ja jatkuvasti on palkattomia päiviä ilman mitään tukia.

Miksi ihmeessä kaikki, metsätkin, pitää stailata. Ristinkallion metsä on seikkailu. Se on metsäneläinten koti ja aidosta tunnelmasta ikimetsässä nauttivien liikuntapaikka! Harkintaa nyt pönttöön! Ja jäljet korjattava.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset