Tekstarit: Onko vastakkainasettelu ja eripuran lietsominen valtamedian tärkein tehtävä?

Olen eri mieltä hammaslääkäripäivystyksestä Kotkassa. Jos pääsee puhelimella läpi joskus joutuu jonottamaan, niin ajan saa ja lääkäriin pääsee ajallaan!

Eduskunnassa puhutellaan: "Herra puhemies, tai rouva puhemies. Tätä hyvää käytäntöä ei "viherpiipertäjät" muuta. Se on juuri näin.

On hienoa, että nuoret saavat oman mopotallinsa ja suuren suuri ilo, että näitä elämää pursuavia nuoria päristelijöitä ylipäänsä enää on täällä eläköityvässä Kotkassa. - Eläkemummo

Keskusta ja Juha Sipilä veivät SDP:tä ja Antti Rinnettä 6-0 eli kuin pässiä narussa. Rinne osti keskustan ja kansa maksaa.

Lapsemme itsenäistyvät varhain ja muuttavat omilleen. Itsenäistyvätkö todella? Hoida kissa, koira, tulevat lapset, kuljeta sinne, tänne, tuonne ja anna rahaa.

Vuosikymmen on survottu sotea kasaan. Keneltä mehut imaistaan, on menty vaaralliselle tielle. Osaavia käsiä lisättävä, kamelin on kestettävä.

Miksi Kolkkalan Shell piti lopettaa? Oliko liikaa ihmisiä ja liian hyvä palvelu, hyvä ruokapaikka. Oli monella työpaikka. Nyt vanerit peittää.

Ilmastonmuutos saisi edes vähän lämmittää. Öljykin alkaa huventua kovaa vauhtia. Jaa tikkitakitkin muodissa. Rahan mahti laittaa valehtelemaan.

Minä taasen en ole liittynyt EU:hun. Enkä sohraa pitkällä kepilläkään. Olkoot rauhassa. Vai voiko pakottaa ketään.

Loistava kirjoitus Alpo Jäppinen! Suomessa todellakin vellovat ilmaisen työn orjamarkkinat. Itsekin orjatyötä tehneenä tiedän, ettei se palkkatöitä saa poikimaan.

Onko vastakkainasettelu ja eripuran lietsominen valtamedian tärkein tehtävä? Jos ja kun asiat sujuvat, niin se ei medialle riitä. Pitää tehdä tikusta asiaa ja kysellä, että mitä puoluetta et ainakaan äänestäisi?

Leskeneläke on mahdollistanut suurelta osin pienipalkkaisen huoltajan lasten opiskelun vähän pidemmälle. Eronneilla on kaksi rahapussia leskellä aina yksi.