Tekstarit: Mihin on kadonnut inhimillisyys hoidosta?

Suomalaisten miesten harjoittama parisuhde- ja perheväkivalta sekä joidenkin lahkojohtajien harjoittama lasten ahdistelu on täyttä totta. Emme ole mitenkään puhtoinen ja viaton kansakunta.

Miten on mahdollista, että vakaviin rikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat saavat loisia maassa täydellä ylöspidolla? Maasta poistamiset käyttöön heti tuomion saatuaan!

Suomalainen sananlasku ”ei kannettu vesi kaivossa pysy” pätee näköjään myös niin sanottuun kotouttamiseen.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun piti nähdä, millaista lähihoitajakoulutus on ollut. Mihin on kadonnut inhimillisyys hoidosta? Käytöskoulua!

Erittäin hyvä mielipidekirjoitus ”Joulu on muutakin kun lahjat”. Ahdistaa kuunnella, miten kiittämättömiä ihmiset ovat! Joulun merkitys täysin unohdettu! Nauttikaa toisistanne seurasta ja olkaa kiitollisia siitä, mitä meillä on.

Kuinka on varmistettu, että kaupattu suuri maa-alue Pyhtäällä ei joudu sopivien käänteiden jälkeen venäläisten omistukseen?

Kaikesta vastustuksesta ja vääristelyistä huolimatta Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) johtama hallitus on tehnyt hyvää työtä. Mietipä tätä ja populistiset heitot omaan arvoonsa jätä. — Gröh-gröh

Kuluttajat, kilpailuttakaa sähkön hintaa. Tänä päivänä sähköä saa vähän yli 4 snt/kWh. Kymenlaakson Sähkön sähkötarjous oli kallis.

Kymenlaakson Sähkön käyttömaksu nousee kahdessa vuodessa 25 prosenttia. Eläkkeet on jäädytetty, eli lirissä on pienituloinen.

Luetuimmat