Tekstarit: Kotkansaaren tapahtumakeskuksesta ei ole iloa kaikille kotkalaisille, jos julkinen liikenne ei toimi

Kulttuurijohtajan valinnan siirtäminen elinvoimalautakunnalta pohjanoteeraus. Onko taustalla kuitenkin poliittisia lehmänkauppoja, joista ei vielä ole ehditty sopia?

Oliko se fiksu tutkija Esko Valtaoja, joka totesi, että Suomen puoluejohtajista Jussi Halla-aho on ainoa, jolla on realiteetit hallussa ja jalat maassa? Niin maahan- kuin ilmastonmuutoksessa.

Ei elinvoimalautakunnan tarvitse valita sitä, jota sille esitetään, mutta olisi ollut hyvä valita sitten toinen. Nyt ollaan edelleen ilman kulttuurijohtajaa.

Venäjän ortodoksinen kirkko on Putinin sylikoira.

Venäjä, palauta Ukrainan laivaston tärkeimmät alukset. Tuet Ukrainan presidentin vaalikampanjaa. Kannatus nyt 8 prosenttia. Nato, lähetä laivasto Asovanmerelle. Kyllä se Poroshenkon kannatus nousee! Viro, ei muuta kuin pistä lisää pakotteita.

Jos lääkäri ei jostakin syystä pidä potilaasta, hän voi kirjoittaa mielialansa mukaan. Seuraavat lääkärit muodostavat käsityksensä ja hoito saattaa vaarantua. Potilaan pitäisi aina tietää, mitä hänestä on kirjoitettu.

Kotka on kiva paikka ilman kotkalaisia, sanoi jonkun ystävä! Kotka on kiva paikka juuri ihmisten takia, sanon minä ja minun muualla asuvat ystävät!

Seksi tunkee joka paikkaan. Seksi on myös vallankäyttöä, monelle lähtemätön tahra koko elämäksi. Tuhma vitsi oli terapiaa työelämän jaksamiseen.

Maanpuolustustahtoa ei rauhanaikana tarvita, mutta sodassa otettava käyttöön puolustustahto. Eihän palomieheltäkään kysytä halua sammuttaa paloa.

Pimeä kulkija, olet pimeä, jos et huolehdi heijastimista. Korjaa ajoissa ennen kun olet vammainen! — Iso kiitos

Nyt se on ihan geenitestattua, että suomalaiset polveutuvat siperialaisista heimoista. Hyvä muistaa, kun tekee mieli ryssitellä venäläisiä tai leikkiä viikinkejä. Aron kansaa ollaan.

Rajaloukkaus on kansainvälisen lain mukaan rikos, myös Venäjän rajan. Aseistetun aluksen tahallinen rajan yli tunkeutuminen on sotilaallinen hyökkäys. Ukrainassa presidenttikautta seuraa nykyään linnatuomio, jos ei saa sotatilalla nujerrettua oppositiota. Siinä sota on hyvä keino.

Hyvä, että saatiin Haminan tankohölmöilyn jatkoksi toinenkin valtakunnallinen naurunaihe. Nimittäin pyhtääläisten luvaton lentokenttä.

Kiva on aina Kotkassa käydä! Yksi asia ihmetyttää. Kivikadut on kuin perunapeltoa. Jalkakäytävätkin epätasaisia. Onko routa kovempaa tuolla meren äärellä vai kädentaito heikompaa?

Suomi tilastoitiin Euroopan rasistisimmaksi maaksi, mikä saa minut häpeämään ja inhoamaan suomalaisuuttani entistä enemmän. Tutkimustulos ei sinänsä yllättänyt yhtään.

Kotkan kaupunkistrategia saa tunnustusta. Hienoa työtä Terhi Lindholmilta ja Esa Sirviöltä! Nyt on hyvä kaupunginjohtaja!

Kulkuri, hyvä pointti! Miksi autoilijana välitän, että näyn muille kun ei muutkaan välitä, että näkyisivät minulle. Pimeänä liikkuminenhan on toisista piittaamattomuutta. Näin se on.

Vai Kotkasta jotain positiivista? Mahtavat älyliikennevalot (Krla) ja mahtava palvelu postinjakajalta (Kymi). Ja ihan aikuisten oikeesti.

Ilta-Sanomissa 30.11. on hyvä yhteenveto hävityistä sodistamme kirjoittajille. Talvisodan lopussa rintamatilanne oli äärimmäisen kriittinen, Jatkosodan lopussa hyvä.

Miksi lautakunta ei valinnut Mikko Peltosta kulttuurijohtajaksi? Pätevä ja suosittu kulttuuriväen keskuudessa! Toivottavasti ei hae nyt muualle kun aikaillaan.

Tämän vuoden alusta piti kaikkiin Kotkan urheilupaikkoihin päästä ilmaisesti. Eläkeläisen vuosilippu halpeni vain 15 euroa.

Hienoa, säästyneet kansanedustajien sopeuttamiseläkkeet voisi jakaa valitsemattomille; rahat ja maine mennyt. Siellä sitä oikeaa tarvetta, kun ei ole päässyt kunnolla äänestäjiä pissittää.

Pitkäkalliontien jatke Saaripirtin ohi Mussalontielle pidettävä kunnossa talvella.

Entisen Kymin alueen asukkaille ei Kotkansaaren tapahtumakeskuksesta juuri iloa ole, koska alueella ei julkinen liikenne toimi. No, veroeurot kyllä kelpaa ideanikkareille.

Kaupunginjohtaja, Cursorin johtaja ja Xamkin toivovat Kantasatamasta uutta pito- ja vetovoimaa sekä positiivisuutta. Mutta jos outlettia ei tule, kaikkia päättäjiä on höynäytetty ja positiivisuus on kaukana.

Kotka laittaa rahojaan Kantasatamaan, terveysasema parakissa ja kouluja lopetetaan. Velkainen kaupunki järjestelee veronmaksajien rahoja "huuhaa-satamaan". — Elon laskuoppi

Yläkatu Hovilassa on suht kapea ja kadulla saa pysäköidä molemmin puolin. On riskialtista suditella mopolla tai mönkijällä lumisella baanalla.

Krimin Kertšinsalmessa on luotsauspakko. Ei sinne ajeta ilman luotsia ainakaan sota-aluksilla. Asiat on uutisoitava asioina vai onko länsipropaganda saatu jo hiottua niin sotakuntoon, että tapahtui mitä tahansa niin aina saadaan Venäjä syylliseksi/hyökkääjäksi, kuten kesällä 1941.

Hyvin perusteltu ja kaukonäköinen kirjoitus tapahtumakeskuksen tarpeesta palvella vetovoimaisia urheilutapahtumia Kotkassa. Juuri näin. — Katse eteen ja ylös

Ennen tiet aurattiin. Nyt sulatetaan suolalla, asfaltti rapautuu, ja urakoitsija tienaa, autot ruostuu ja valtio uudistaa autokantaa. Sitten on vähän päästöjä, kun ei kukaan autolla aja.

Ei koulun koko aiheuta kiusaamista. Kiusaaminen johtuu siitä, etteivät vanhemmat kasvata lapsiaan hyviin tapoihin ja toisten ymmärtämiseen ja erilaisuuden kunnioittamiseen. — At

Luetuimmat