Tekstarit: Miksi Kotkassa ei ole kymppiluokkaa?

Sellaiset kansanedustajat, jotka joutuvat aatteen puolesta selkkauksiin koti- tai ulkomailla, pitäisi erottaa kokonaan tai määräajaksi.

Kiitos Petri Pekkola kirjoituksestasi naisen oikeudesta omaan kehoonsa. — Mies 43 v.

Oikeat paperiukot menossa lakkoon, mitä tekee Kotkamillsin neidit, luistaa lakkorintamasta ja menee töihin. Paperiliitto siunaa rikkuroinnin.

Kun miehellä on työpaikka kaupungilla, niin vaimollekin avautuu vakipaikka muiden ohi. Näin Kotkassa toimitaan.

Vasemmiston kansanedustaja pidätetty Israelissa mielenosoituksessa. Milloinkahan nämä vihervasurit ymmärtävät olevansa Suomen kansan edustajia.

Herätys Kotka ja päättäjät, ei kymppiluokkaa, lähimmät kaksi löytyy Kouvolasta! Onko tosiaan kiire saada nuoret muuttamaan pois työn tai opiskelun perään, kun täällä ei niitä tarjota.

Ohoi merellinen Kotka, Lehmän laituri ja poijut vaarallisesti rikki, Kaunissaaren aallonmurtaja. Ohi seilataan ja kaukaa.

Mielummin maksan veroja hoitajien palkankorotuksiin, jotka tekevät inhimillistä työtä, kuin joillekin digiräplääjille. — Usko

Ei kai ne sairaanhoitajat 20 prosenttia ole vaatimassa. Peruspalkka 2500 e ja vähän alle.

Kyllä tuo Kaunissaaren aallonmurtaja aika heppoiselta vaikuttaa näin maaravun silmin. Muualla olen nähnyt paljon järeämpiä rakennelmia vastaavissa paikoissa.

Sori, sairaanhoitajien työ ei vähene, voimat ei lisäänny palkankorotuksella. Jos osastolla olisi 2-4 enempi hoitajia, se alkaisi näkyä. Raha ei auta.

Gallupeissa yli 70 prosenttia eri mieltä kuin persut. Silti joku kehtaa väittää, että persut on yhtä kuin kansan ääni.

Tänään ollaan taas kuultu tiedotusvälineissä, kuinka vanhusten hoito on retuperällä. Tämä on valitettavan totta. Nuoret viis veisaa, vanhat ei jaksa ja pomot ei kuuntele. Mikä lääkkeeksi?

Hamina-Kotkan sataman ennätysvauhti jatkuu. Mutta miksi ei ilmoiteta Haminan sataman tilannetta. Hiljaiselta näyttää.