Tekstarit: Älkää nyt edes puhuko lapsiystävällisyydestä Kotkassa

Suomen poliisitoimi alkaa muistuttaa Venäjän vastaavaa. Pääministeripuolueen Husu saa huseerata ja nimitellä Suomen kansalaisia ilman seuraamuksia. Kun taas Hakkarainen olisi saanut syytteen. Poliisilta ontuva selitys.

Paljonko Kotkan kaupunki saa voittoa meripäivistä, kun talvimeripäiviä ideoidaan? – Mummi

Mielenterveyspuolella Kotkassa ei lääkärillä ole aikaa potilaalle kuin viisi minuuttia ja sekin aika kiukkuisena. Onko työ liian raskasta?

Käytössä hyvin toimivakin idea ei elä uudelleen lämmitettynä. Talvimeripäivät tarkoittaisi kesäisten Meripäivien mitätöimistä. Tarvitaan uutuuksia.

Älkää nyt hyvänen aika edes puhuko lapsiystävällisyydestä Kotkassa. Julkinen ala-arvoinen kiinteistöpolitiikka yksistään jo tekee edes asiasta puhumisen aivan naurettavaksi pienten koulujen sekä kirjastojen tyrmäämisen lisänä. Kaikkea sitä kuuleekin!

Joku valtuutettu taannoin lupasi taajamiinkin yöaikaan katuvalot. En muista kuka? Siinä oli aikakin mainittu. Milloinhan tulevat, täällä pimeässä odotellaan. – Muori

Aloittelevat ja vastavalmistuneet lääkärit selaavat netistä apuja diagnoosin tekemiseen ja lääkitykseen! Jotkut varmistavat vielä vanhemmalta kollegalta! Kuten eräs kandi-tyttö: "Hyvä kun kysyttiin"!

Hyvä päivä on puhdas päivä. Na on nyt ollut Kotkassa 10 vuotta. – Ebe