Tekstarit: Merellä ei ole alusten välillä etuoikeuksia, vaan väistämisvelvollisuuksia

USA:n sotilaskone laskeutui taas Tampereelle. Millä luvalla? Omalla luvalla, koska Suomi ei voi estää USA:n sotakoneita käyttämästä Suomea tukikohtanaan, koska Suomen puolustusvoimien komentaja allekirjoitti Isäntämaasopimuksen Naton kanssa 2014. Se tehtiin eduskunnalta salaa, mutta voimassa on vielä kunnes Suomi sen irtisanoo, jos vaan voi.

Miksi Kotkassa aikuiset polkupyöräilijät ajavat niin paljon jalkakäytävillä?

Helpottaisi kovasti, jos Sutelan suunnalta tulevat siirtyisivät ajamaan sitä nopeampaa kaistaa, jos tarkoitus ei ole nousta Jumalniemen rampilta ylös. – Väliin ei pääse kun tunkemalla

Merellä ei ole alusten välillä etuoikeuksia, vaan väistämisvelvollisuuksia. Ne koskevat yhtälailla vesiskoottereita kuin matkustajalauttoja.

Ennen pakolaisten tuloa ja ennen vihreää puoluetta, ei Suomessa nimitetty mitään puhetta vihapuheeksi. Kunnianloukkauksesta loukatun piti itse nostaa syyte. Ei silloin palkattu poliiseja tähän tarkoitukseen. – 80 vuotias ukko.

Vihervasemmiston mielestä kylmässä ja pitkien etäisyyksien Suomessa asuminen ja liikkuminen ei ole vielä tarpeeksi kallista. Lisää verotusta molempiin.

Marika Kirjavainen (kok.) ja Nina Brask (sd.) olivat molemmat oman ryhmänsä kanssa eri mieltä. Molemmille järjestettiin työpaikka ja jättivät politiikan. Hyvä veli sentään.

Yksityisliikenne osoittaa vahvasti sen, ettei ilmastonmuutokseen uskota. Kaahataan iästä huolimatta. Edes nopeuksia voisi alentaa. Kestääkö hermot?

Avoin kiitos teille, jotka vaaleissa äänestitte Suomelle vihervasemmistohallituksen, joka on aloittanut taas sosiaalimenojen paisuttamisen. Verot ja maksut lähtivät nousuun. Suurimmat häviävät ovat työssä käyvät lapsiperheet. Ei hyvältä näytä. Suomi kohta maailman kallein maa asua.

Loistava kirjoitus terveydenhoidosta Tiina Katajisto. Näin asiat juuri ovat.

Sveitsiläismiljonääri Koni Schnyderin luksushuvila Taipalsaaren sotilastukikohdan vieressä oli sotilaallinen uhka viime sotaministerin aikana, mutta onneksi säästyi kommandoiskulta ja pakkolunastukselta, toisin kuin Airistolla, jossa niinikään oli EU:n ulkopuolisen omistama luksushuvila.

Kiky-sopimuksen jatko olisi laiton, koska lain mukaan työtä tehdään palkkaa vastaan. Kiky-työ on palkatonta työtä, johon voidaan pakottaa ainoastaan sotatilalakien nojalla.