Tekstarit: Miksei maauimala avaudu jo aamusta?

Oikein! Tehdään (f)vaneria vain siellä missä osataan. Keskisuomalaiset keskittykööt paskapaperiin.

Hieno homma kun paikkoja availtu ja porukkaa paljon liikkeellä, etenkin terasseilla. Haminan raatihuoneen torilla oikein panostettu terassimiljööseen.

Varhaisnuoruuden kokemukset käännettävä voimavaraksi hoitojen suhteen. Identiteetti on säilynyt, kun kävin polisilaitoksella henkilökortin uusimassa. Paikalinen valokuvaaja loihti niin kauniin mummokuvan siihen, sisäinen kauneus lempeästi hehkui.

Haavisto se jatkaa salailulinjalla, tiesi jo kuukausia sitten al-Holista lähteneistä suomalaisista, mutta ei kertonut eduskunnalle?

Uusittu tieliikennelaki astui voimaan mm. äänekkään mopo- ja autorallin sakottamisessa, mutta valitettavasti ainakin Kotkansaaren Puistotieltä Haukkavuorenkadulle meteli on vielä pahempaa kuin viime vuosina eikä missään näy poliiseja. Miksi tämä häiriköinti saa jatkua vuodesta toiseen?

Miksei Kotkan maauimala avaudu jo aamusta kuten esim. Helsingissä?  – Aamu-uintia kaipaava

On niitä, jotka välttämättä haluavat asua maan tasalla, mutta pihan siistinä pitäminen ei jaksa kiinnostaa. Piha on kuitenkin pidettävä jokseenkin siistinä taloyhtiön ja naapureiden vuoksi. Uusavuttomilla jopa omat vanhemmat käyvät tekemässä aikuisten lastensa pihatyöt. Jos pihanhoito ei kiinnosta, miksi omistaa pihapiiri? Kerrostalossa tai metsän keskellä pääsee paljon helpommalla!