Tekstarit: Liikaa eläkeläisiä päättämässä kaupungin asioista. Jatkuvasti lapsilta ottamassa.

Ei ole oikein että kaupunkilaisilta viedään uimahalli, joka on monelle ainut mahdollinen liikuntamuoto. Karhulan halli ei yksin riitä, lisäksi tulisi bussi- ym. kulut vielä päälle, joten on kohtuutonta edes esittää tällaista suunnitelmaa. – Uimari

Jos Katariinan uimahalli suljetaan, niin eivät kärsi vain eläkeläiset, vaan myös suuri joukko lapsia, aikuisia sekä vammaisia menettää uimaharrastuksensa ja kenties ainoan liikuntamuotonsa.

Ei mennyt "salkoon" se vetovoimainen lippuhanke? No näytetään niille (meille) ja lopetetaan pari koulua. Tätähän ne valiokuntien tarkoitukselliset henkilövaihdokset tarkoittivat. Sairasta!

Liikaa eläkeläisiä päättämässä kaupungin asioista. Jatkuvasti lapsilta ottamassa. Iltapäiväkerhot pois, ryhmäkoot suuremmiksi ei avustajia ei sijaisia! Koulut saasteessa, kun ei ole välitetty ajoissa. Seuraukset vaikuttavat tulevaisuuteen.

Selvä on, että Kotkan täytyy löytää säästökohteita, mutta Kotkansaaren uimahalli ei voi kuulua siihen listaan. Käyttäjiä kun ovat kaikki, jotka tahtovat ylläpitää ja edistää terveyttä ja hyvää mieltä!

Hamina ja koulut. Miksei Husulan oppilaita kuljeteta Metsäkylään ja Kannusjärvelle? Eikös maksa saman niinkin päin? Maalaisjärkeä, pliis!

Hienoa huomata, että Kotkassa puututaan kouluturvallisuuteen, sillä vakavuudella millä pitääkin! Meillä Huutjärven koulussa ei tiedotettu edes koteihin, tuskinpa ilmoitettu myöskään poliiseille, koulun sisällä ammutuista ilotulitteista. – Kivakouluko?

Nyt on Brexit ja vaikka mitä eksyilyä. Länsidemokratioiden sopimusjärjestelmät natisevat liitoksissaan. Suomi voi olla lääkäri isoissakin asioissa. Fixit voisi olla hyvä vastateema exiteille.

Esa Sirviön karmiva säästöehdotus teki laakista Kotkalle uuden imagon: Kotka — Suomen lapsivihamielisin kaupunki.

Kaupunginjohtajan säästökohteista on unohtunut Kantasatamaan suunniteltu halli, jonka kannattavuudesta ja käyttäjistä ei ole mitään tietoa.

Taitaa lentoveron ajaminen olla nykyhallituksen ideoimaa, kun sen vaikutus koskisi vain pienituloisia. Työmatkoja ei niin paljon tarvitsisi myöskään tehdä, kun on videopuhelut käytössä. — Tassu

Onko seurakunta antanut Haminassa luvan mättää joidenkin asukkaiden lumet kirkon pihalle?