Tekstarit: Tuleva työministeri on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri. Saa nähdä, että minkälaiseen näytelmään työläiset joutuvat!

Sirpa Paateron (sd.) pitää muistaa, että Porvoo ei ole maamme itäisin paikka edes radalle. Juho Eerolan myös. – Kotkalainen

Jotka nyt ovat pettyneet nimitettävään hallitukseen eivät muista, kuinka Juha Sipilän hallitus – keskusta, kokoomus ja perussuomalaiset– kyykytti. Tämän vihervasemmiston vaihtoehto olisi kokoomuksen ja perussuomalaisten johtama porvarihallitus.

Tuleva työministeri on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri. Saa nähdä, että minkälaiseen näytelmään työläiset joutuvat! – Ellu

Antti Rinteen viherkuplahallitus saa näköjään minutkin hankkimaan bensaviisumin, jotta eläkeläisellä on varaa elää ja asua Suomessa!

Tämä kesälomakauden nimike "yt-neuvottelut" on uusi nimike, lue! Hoidetaan vain akuutit tapaukset! Siis vähennetään hoidettavista potilaista! Vähennys tuo säästöt äkkiä, kun osa pääsee nopeammin hautaan! Rikkaimmat hoituu yksityisellä!

Minua on jo pidemmän aikaa häirinnyt lehtikirjoittelussa esiintyvä koulunkäynnin ja opiskelun sekoittaminen keskenään. Koulua käydään aina ylioppilaaksi pääsyyn asti. Ylioppilas ei valmistu vielä miksikään. Sitten alkaa vasta opiskelu, josta valmistutaan ammattiin.

Iloitkaa nyt te, ketkä äänestätte demareita! Verot vaan nousee, lisää keksitään, asuntolainan verovähennysoikeus poistuu ja kotitalousvähennystä kavennetaan. Keskiverto palkalla ei pysty kohta omistamaan autoa, ja mitähän työttömille vielä tulossa?

Vegaanina on tullu oltuva, perunoo, valakastuva viljoo ja ohrapirtelövä palan painikkeeks. – Muotitieetti