Tekstarit: Tavoitteen on — kaikessa ystävyydessä — oltava liittyminen elinkelpoiseen Itä-Uusimaahan sekä järkevän vaalipiirin palautus

Luokka- ja sukukokouksia voi pitää esim. Karhulan jokipuistossa ja Katariinan meripuiston grillipaikoilla, parkkipaikkoja riittää mopoille ja autoille.

Onko laskelmia, kuinka paljon Haminan vetovoima nousee nyt, kun pari kadunpätkää on päätetty päällystää kivillä? Saatiinko halvalla? Kenen kätköissä ne vanhat ”nupukivet” ovat? – Sulo

Onko hallitus tietoinen, että Haminasta Kouvolaan ei pääse julkisella kulkuneuvolla kuin kello 6 lähtevällä linja-autolla. – Exham

Työtön lähihoitaja vs. -77 etsii töitä. Kaupungissa Kotka, jossa hoitajapula. Mutta ei kelpaa 20 vuoden työkokemus. – Toinen jalka haudassa jo

Pääkirjoitus (28.9. KySa) oiva osoitus, miten hyvä mediatoimittaja kirjoittaa merkittävän tapahtuma-asian elävästi, monipuolisesti, sujuvasti ja kattavasti helposti ymmärrettävään tiivistettyyn muotoon! Erinomainen taidon näyte!

Kuuntelin joitain aikoja sitten metsien hoidon tapaista esitelmää. Mies puhui tunnin, välillä kehuen jotain satojen sivujen paksuista kirjaa. Itse asia ei sen tunnin aikana edennyt yhtään mihinkään, vaan sama asia levisi ”mikrosiruiksi”!

Remontti pilasi osakkeeni. Tappiota 10 000 euroa. Terveystarkastajalla ja tekijöillä hyvä mieli hyvästä yhteenpelaamisesta.

Kotkan, Haminan ja Pyhtään on juuri nyt ajettava asukkaidensa etua, kun sote- ja maakuntahallinnosta parhaillaan päätetään. Tavoitteen on – kaikessa ystävyydessä – oltava liittyminen elinkelpoiseen Itä-Uusimaahan sekä järkevän vaalipiirin palautus. Kuntalaiset vaatikoot edunvalvontaa työhönsä.

Matkustajamäärät Olli Kekkosen rantaratakirjoittelussa hatusta vedettyjä unelmia. Kouvolan kautta yhteys toimii jo.

Kymenlaakson maakunta kasvaa ja vahvistuu länteen, Uudenmaan kylkeen. Etelä-Karjala on merkittävä yhteistyökumppani, johon kasvu myös läheisesti yltää! Suurempia rajoja Kymenlaakson maakunnan kasvua rajoittamaan ei pidä buukata!

Tekstari 27.9. ”Suomen lippu on tosi kaunis ja juhlava”. Se on selvä asia. Mutta mihin perustui väite siitä, että ”Hamina on toiminut oikein”? Jos näin on, niin miksi tanko on pystyssä väliaikaisella luvalla? Nuppi on edelleenkin pimeänä – ainakin tangossa? – Vetovoima?