Tekstarit: Hienoa, Kotka! Kesä tullut helteineen ja maauimala on kiinni!

Hienoa, Kotka! Kesä tullut helteineen ja maauimala on kiinni! Olisiko ulkoaltaan remontin voinut suunnitella hieman paremmin?

Miksei Haminan kaupunki hoida urheilukenttiään kuntoon? Sen verran on kyllä rahaa, jos vain halua on.

On se kiva, kun mamin pikku mussut päristävät mopoilla yöt läpeensä, ettei nukkuminen ole mitenkään mahdollista ikkuna auki. Jotkut vielä yrittävät nousta aamuisin töihin.

Pasi Pöllänen arvokkaine titteleineen (KySa.8.6.) kirjoittaa Koksin historiallisen sairalan neljän ylimmän kerroksen säilyttämisen puolesta. Tässä on käytännön tarpeet. Siksi suunniteltu uusi osa on ehdottomasti parempi ratkaisu pitkälläkin tähtäimellä!

Koksin peruskorjattu sairaala uusine rakennusosineen tulee olemaan ”työväline” sairaitten hoitamiseen ja ihmishenkien pelastamiseen! Sen on oltava tilasuunnitteluiltaankin nykyajan tarpeita vastaava, pitkälle tulevaisuuteen!

Kiitos, Pasi Pöllänen. Toivottavasti Kotka ei toista historiaansa, jossa kaikki vanha, kaunis, arvokas ja kaupungin historiasta kertova puretaan! Eipä ole näkynyt lehdessäkään näistä uhkakuvista tietoa. Kotkan malliin tehdäänkö salassa? Päättäjien sivistys mitataan näissä päätöksissä.

Donald Trump konsultoimaan Ohisaloa. Loppuu vatulointi maahanmuuttoasioissa, ja saadaan laittomuus loppumaan. Bravo, Donald. Olet isänmaallinen pressa.

Demarit suostuivat valtaan päästäkseen kaikkiin hallitusneuvotteluissa mukana olleiden Keskustan ja RKP:n vaatimuksiin.

Mikä tämän maan tuomareita vaivaa? Viisivuotiaan raiskaaja päästetään vapaaksi, 13-vuotiaan joukkoraiskaukseen useita kertoja osallistunut saa kolme vuotta vankeutta! Hävettää olla suomalainen!