Tekstarit: Melkoisen röyhkeä temppu lähteä korottamaan puoluetukea

Kun alkuperäiseen Kymsoten perussopimukseen on tullut virhe äänivallan suhteen, tulkinta on korjattava! Millään yksittäisellä jäsenkunnalla ei saa olla ylivaltaa valtuuston päätöksenteossa! Ei siis diktaattorikuntaa yhteisiin asioihin!

Se on täysin ymmärrettävää, ettei Kouvolalla ole tässä vaiheessa kiire korjata riidanalaista sopimustekstiä, kun kaikki on kesken ja on rakentamisen aika. Myöhemmin se teksti voi olla Kouvolalle suoranainen valttikortti! Näinhän se on nähtävä.

Kotkan Moottoriveneseura säilyttää työkoneitaan lasten leikkipuistossa. Traktoria tyhjäkäytetään puoli tuntia ennen liikkeelle lähtöä.

Ilmastonmuutos käynnistyi tulentekotaidosta ja on kasvanut suhteessa ihmismäärään.

Tulihan se totuus Jyri Häkämieheltä: ilmainen talkootyö on tarkoitettu pysyväksi vaikka väliaikaisena tarjoiltiin. Ei mitään myönnytyksiä enää huijareille.

Markku Kumpuselta tiivis ja taitavasti kirjoitettu kolumni ”Jäljet pelottavat” sunnuntain Kymärissä. Carter Hettin kirja Demokratian kuolema ehdottomasti lukulistalle. Kiitos kirjavinkistä

Käyn Haminassa kauppa-asioilla, koska siellä on hyvät kaupat. Eräs asia ärsyttää. Samat kotimaiset ”kolikkokerjäläiset” ovat aina häiritsemässä kaupan asiakkaita. Onko kauppias ohjeistanut järjestyksenvalvojia vain kaukaa katsomaan, kun hemmot häiritsevät asiakkaita?

Onko totta, että urheiluluokkatoimintaan osallistumiseen ei tarvitse olla urheiluluokalla Lankkarissa? — Huhuja kuultu

Varhaiskasvatuksen sijaan tarvitsemme myöhäiskasvatusta, jossa poliitikot ja työmarkkinaosapuolet ohjataan ymmärtämään lasten ja perheen ensisijaisuus talouden ja hyvän elämän ylläpidossa.

Melkoisen röyhkeä temppu lähteä korottamaan puoluetukea tilanteessa, jossa useiden puolueiden kannatus sakkaa! Puoluekentän tiivistämistä sen sijaan tarvitaan, eikä lisää rahaa!

”KymSotku” on ajamassa alas ennestäänkin huonoa terveydenhoitoa. Sairaat ovat säästökohde. Haminassa ei ole kohta mitään. Päättäjät, ryhdistäytykää!

20 euroa pieneläkeläisille vie maan perikatoon, mutta 17,5 miljoonaa poliitikoille itselleen ei tunnu missään!

Eikö Suomessa koskaan opita, että kaikkea ei tarvitse muuttaa ja "kehittää"! Viimeisimpänä tämä itseohjautuvan oppimisen tuominen jopa alaluokille!

On se erikoista, että kaupunginteatteri järjestää tilaisuuksiaan silloin, kun työläiset ovat töissä!

Lököre on yleensä ollut alueen ainoa markkinapaikka saada halstrattuja silakoita. Vaan kun ei saanutkaan, ainakaan toisena päivänä.

On lääkäreitä jotka eivät kysele eivätkä kuuntele potilasta. Moni sairas jää ilman auttavaa hoitoa tällaisen lääkärin kanssa.