Tekstarit: Lisää räsäsmäisiä ulostuloja, niin kirkonpenkit tyhjenevät lisää

Odotan sitä päivää, kun Suomessa on luterilaisia alle puolet väestöstä. Viimeistään silloin pitäisi mm. eduskunnan, armeijan ja koulujen vapautua uskonnollisista rituaaleista. - Kapa

Lisää räsäsmäisiä ulostuloja, niin kirkonpenkit tyhjenevät lisää.

Ennen korttelipoliisi huolehti, että lähiössä on rauhallista. Nykyään istutaan päätteen ääressä kyttäämässä ihmisten "puheita" ja vihreät syöttävät ilmiantoja. Meininki on kuin Venäjällä. Kolme kansanedustajaa tutkinnassa. Naurettavaa.

Kotka kun on Unicefin lapsiystävällinen kunta kohta, niin ovat Tavastilan lapset tasavertaisia muitten kanssa? Tulisiko vihdoin urheilukenttä kuntoon vai menevätkö taas eurot "eliitin" lapsille. Emme tyhmiä olla vaikka maalla asutaankin.

Nyt näyttää pahasti siltä, että meistä on tulossa pelokkaiden vellihousujen ja surkimusten valtakunta. Ihan järkevän tuntuisetkin ihmiset kun ovat kovasti ruvenneet pelkäämään turvapaikanhakijoita ja maahanmuuttajia vaikka tilanne on ollut jo pitkään hyvin hallinnassa. Paljon parempiakin huolenaiheita kyllä löytyy.

Hyvä! Kauppatorin laidalle tulee nyt varmaan rakennus, joka sopii torin ympärillä oleviin muihin hienoihin rakennuksiin. Vielä kun olisi kauppahalli jäljellä.

Hei te kaikki naapuriin ikkunasta kyttääjät. Ei ole mukavaa nähdä, että taas ne kyttäävät siellä. Ikävä itse pitää verhoja aina kiinni. Syyllistytte myös samalla kotirauhan rikkomiseen. Hankkikaa uusi harrastus. - Tarkkailun kohteena oleva

Vihdoinkin päästään Pohjolan talosta. Toivottavasti tilalle tulee jotain siistiä, eikä rakennukseen yhtään kaljakuppilaa ja pizzabaaria. Tyylikäs viiniravintola korkeintaan.

Verotulot laskevat. Kymsoten huono henkilöstöjohto ajaa loputkin veronmaksuikäiset pois Kotkasta, inhimillisempään ja osaavampaan ilmapiiriin.

Kyllä ihmetyttää suuresti, miten ruokaravintola ja baari voivat toimia kuukausitolkulla ilman lämmintä vettä. Eivätkö edes terveysviranomaiset pysty vaikuttamaan kiinteistön omistajan leväperäiseen toimintaan?

Kotkan päättäjät. Aina sama juttu. Kotkan talous sakkaa. Kun valtuustoon valitaan kaudesta toiseen samat tunarit, tulokset ovat tällaiset.

Brasilia tarvitsee lisää alaa soijapavun viljelyyn. Soijan ostaa Kiina kiivaasti lisääntyvän väestönsä ruokkimiseksi.

Miksi Koksin kerrosopasteissa lukee esimerkiksi Kymsote 1. krs? Eikö rakennus ole edelleen KOKS?

Kotkamillssillä ei ole ainakaan viikkoon haissut, kun kaikki koneet ovat seis. Eikä siellä muutenkaan haise. – Työmies