Tekstarit: Haminan suurlipussa kirjoitusvirhe, pitää varmaan olla surulippu?

Onhan se hyvä, että Kotka yrittää estää tupakantumpit uimarannalta, mutta ei viitsi puuttua huumepiikkeihin uimarannalta ja puistoissa. Mieluummin astun tupakantumppiin, kuin huumepiikkiin.

"Jääkerros peitti alkujaan koko planeettamme." Milloinka "alkujaan" näin on ollut? Olisi kiva tietää!

Laajakoskentien ojassa on kaksi mikroaaltouunia. Näyttivät suht ehjiltä.

Metsäkylän raitilla viimeinen havainto poliisista on vuodelta 2016. Mopopoikien häiriköinti keuliminen on kuin villissä lännessä.

Hamina kyykyttää taas asukkaitaan! Hulevesimaksu tulossa kaikille, ekomaksu nosti jo huomaamatta asumiskuluja ja lisää on tulossa!

Laitoin pihalle vesiastian linnuille ja hyönteisille! Kävijöitä on koko ajan, joten tarve on kova! Sadetta kaivataan!

Olen erittäin huolestunut ihmisistä: Ei ihan kaikkea pitäisi uskoa mitä kuulee. Omaa järkeäkin voi käyttää. Liikaa on hysteerisiä ihmisiä.

Kyllä kuulkaa nyt alkaa pelottaa. Yksitoista hurahtanutta muijaa ja niiden mukulat on kuulemma niin vakava turvallisuusuhka, että Suomi on toimintakyvytön. Ostakaa nyt äkkiä lisää niitä hornetteja!

Kun Suomen hallituksilta puuttuu selkäranka, niin silloin kaiken maailman "kuula kalloon -porukat" ja "hillotolppa-kristityt" saavat vahvan otteen ja pääsevät välillisesti ohjaamaan kansakunnan suuntaa. Luullaan että "kyllä kansa tietää". Mutta kun ei. Vähän enemmän munaa kehiin, herra valtiovalta.

On röyhkeitä ihmisiä, jotka pitävät veronmaksajia ja Kelaa pilkkanaan. Esiintyvät varattomina, vaikka bulvaanin kautta omistavat ulkomailla kiinteistöjä. Kela maksaa asumisen, maksusitoumus apteekkiin ja lääkäriin jne. "Varattomana" monta etelänmatkaa vuodessa Miksi Kela ei selvitä taustoja?

Haminan suurlipussa kirjoitusvirhe, pitää varmaan olla surulippu? Samat kirjaimet, mutta järjestys väärä. – Fossiili

Luettuaan Lasse Kosteen kirjoituksen ei ihmetytä enää, miksi muualla puhutaan Kymsoten olevan sisäilmaongelmien musta aukko. Paikka jossa työntekijät voivat todella huonosti ja potilaat sairastuvat enemmän joutuessaan hoitoon. Eikä sekään, että märät villat ja homeiset levyt joutavat laajennuksen seiniin.

Haminan uutisista ei puutu enää kuin: Nuppi, nuppi, lipputangon nuppi isoisän päähän puuutosi.

HP:n peleihin sämpylöitä tai voileipiä myyntiin. Talkoot pystyyn ennen pelejä. Aina ei vaan jaksa pelkkää makkaraa ja viineriä.

Lasse Koste, millähän koulutuksella toimittaja Jani Kaaro on osoittanut professori Ville Valtosen homesairauksien kriteeristön pätemättömäksi? – O tempora, o more.