Tekstarit: Haminan lipputangon rahasampo näyttäisi pyörivän väärin päin

Suhteellisuus ja sen käsittäminen: Suomessa huoli lupiinien leviämisestä, maailmalla karhukaisia kuuhun?

Haminan yhteen lipputankoon on jo palanut verorahoja 700 000 euroa. Loppua ei ole näkyvissä. On löysää rahaa. Näyttää siltä, että Haminan huippupoliitikot ovat luoneet rahasammon, joka pyörii väärin päin.

Lasten yskäjuttutapauksessa päivystyksessä ei otettu röntgenkuvia, vaan päivällä omakustanteisesti yksityisellä ja siellä röntgenkuvat, minkä jälkeen lähete lastensairaalaan Koksiin ja siellä asiat hoituivat. Ei päivystyksessä!

Turha syytellä perussuomalaisia. Kaikki puolueet muodostuu ihmisistä, kenelle sädekehä kuuluisi. En nimittele ketään. En alenna enkä ylennä.

Tukholmassa Kuninkaanlinnan katolla aurinkopaneeleita. Kumpikohan historiallisesti arvokkaampi rakennus, linna vai Kotkan konserttitalo? – Ihmettelevä

Taitaa sillä keskussairaalan bunkkerityömaalla olla vähän kiire. On tehtävä pitkää päivää, jotta saadaan sädehoitolaitteet täydellä kapasiteetilla käyttöön! Mieluummin pitäisi kiittää kuin valittaa!

Tapahtumakeskuksen tulevaisuus on synkkä. Turun Logomo pilkottiin. Lahden Messut fuusioitiin. Syy: pohjattomat tappiot.

Jukka Vehkasalo ja Olli Muinonen huutelevat aatteessaan loukattuina sananvapaudesta, mutta käyttävät itse luontevan tökerösti neuvostoliiton kömpelöä työkalua, whataboutismia, kolumnissaan. Sekin julkaistiin.

Ulkomailta Suomeen tuotettujen kasvisten, vihannesten ja hedelmien hiilijalanjälki on moninkertainen Suomessa tuotettuun lihaan verrattuna.

Toivomus Kotkan puisto-osastolle: Laittakaa penkki Isoonpuistoon siten, että istuja näkee samalla silmäyksellä sekä Tyyny-veistoksen että ortodoksikirkon.