Tekstarit: Kyllä Kymsoten osaamiskartoituksen täyttivät myös sihteerit

Isossapuistossa on patsas ”Kivityyny”. Onko se nukkuvien puolueen valinta? Se sopii ehkä Kotkaan, mutta älkää ihmeessä pilatko puistoja tällaisilla patsailla. Ja kalliiksi on tullut istutettuna ja kiveyksin ympäröitynä.

Perussuomalaisten kannatus 20 prosenttia, muiden puolueiden yhteenlaskettu kannatus 80 prosenttia. Repikää siitä, perussuomalaiset.

Haminan Vedeltä kehotettiin vaihtamaan vesimittari 8–10 vuoden välein.

Kiitos Kymin kirkosta lähetetystä sielukkaasta radiojumalanpalveluksesta.

Rakennustarkastaja ja ympäristölautakunta voisivat tarkastaa Gutzeitintiellä taloyhtiöiden raja-aidat. Ovatko ne rakennusmääräysten mukaisia? Turhanpäiväistä ”vääntöä” aurinkopaneeleista.

Miksi valtio maksaa yrittäjille, kansalta kerättyjä veroeuroja, kun he palkkaavat työntekijän. Se vääristää kilpailua. Eikö valtio voi suoraan palkata työntekijää kuten ennenkin hätäaputöihin.

Varsin erikoinen sisääntulotien monumentti Kouvolantiellä Haminan Husulassa. Mitä tuon romahtaneen rakennuksen halutaan viestivän kaupunkiin tulijalle? Kaupungin taloutta? Kaupungin rakennusvalvonnan ammattiylpeyttä?

Rakas uskonnonharjoittaja, laita faktasi kuntoon. Suomalaisista 27 prosenttia uskontoon kuulumattomia, ja määrä kasvaa kohisten. Ei tarvita mitään yhdistyksiä tai seuroja julistamaan kantaamme.

Kyllä Kymsoten osaamiskartoituksen täyttivät myös sihteerit, joiden tilalle kai kaavaillaan kalliimpia sairaanhoitajia, joiden koulutuksen tarkoitus lienee tietokoneen eikä potilaan hoitaminen.

Jossakin tupakkatavoite on sentään saavutettu! Nimittäin köyhyys seuranaisvaikutuksineen on huipputasoa! Takuueläkkeestä tupakkamenot lohkaisevat 200 euroa kuukaudessa. Lopuilla katetaan vuokra-, sähkö-, ja sairauskulut sekä harrastus ,puhtaus ja ruoka!

Minkä musikaalisen ja visuaalisen ”ilotulituksen” Kymi Sinfonietta järjesti Steveco Areenalla! Kiitos siitä.

SDP-johtoinen vihervasemmistohallitus nostaa asumisen ja liikkumisen hinnat niin korkeaksi, ettei täällä pärjää kuin henkilöt jotka elävät 100-prosenttisesti Kelan tuella. Veronmaksajien on parasta jättää Suomi.

Saako ruisleivän kaupasta nyt puoleen hintaan, kun rukiin hintakin putosi puoleen? Rukiin hinnan noustessahan leipäkin kallistuu vähintäänkin samassa suhteessa. - Viljelijä

Kirjoittaja toteaa mm., että ”toisessa maailmansodassa Neuvostoliitto torjui ja kukisti Natsi-Saksan.” Puoli totuutta. Kukistamiseen osallistuivat länsirintamalla myös USA ja Britannia. Lisäksi USA ja Kanada antoivat NL:lle massiivista materiaaliapua, mm. tuhansia lentokoneita. – Timppa