Tekstarit: Ymmärrämmehän me haminalaiset, että kun itse ostamme suurlipputuotteitamme, tulemme rahoittaneeksi sitä tuplasti

Unkari on oikeassa. Suomessa vallassa oleva vihervasemmisto yrittää kaikin keinoin estää kriittisen keskustelun, joka on vastoin heidän hyväksymäänsä totuutta. On säädetty lakeja ja valjastettu viranomaiset kansalaisia vahtimaan. Turha Unkaria on moittia.

Missä ne Kreikan rahat ovat? Jutta lupasi erityisvakuudet aikoinaan.

Jotta ”pojat saisivat olla poikia” isiensä siunauksella viritetyillä mopoillaan. Pitääkö miehisyyden edelleen periytyä itsekkyytenä ja välinpitämättömyytenä? Missä ovat näiden arjen terroristien äidit?

Mopopojat viritetyillään toteuttavat perjantaiyönä Karhulassa maskuliinisuuttaan, joka on konkreettisesti ”toksista”: myrkyttää niin mieliä kuin ympäristöä.

Kauhulla ajattelen aikaa, jos/kun nämä nykyiset mopohäiriköt pääsevät ”kevytauton” rattiin. Kauankohan rajoitin on päällä? Muutenkin tahallinen häiriköinti ja muu piittaamattomuus on räjähtänyt käsiin, koska poliisi ei ehdi puuttua joka-asiaan. Olisko joskus aikaa katsella nopeuksia ja ajotapoja myös Kirkkojärven ja Vehkajärven–Kannusjärven teillä? Kiitos!

Ymmärrämmehän me haminalaiset, että kun itse ostamme suurlipputuotteitamme, tulemme rahoittaneeksi sitä tuplasti. — Rahasalko

Postin ynnä muiden valtion yritysten johdon bonukset nousevat sitä enemmän, mitä enemmän he pystyvät polkemaan palkansaajien etuisuuksia ja alentamaan heidän palkkojaan. Se kannustaa ahneuteen.